Register

GRATIS TJÄNST

Visar Golvläggare i Kronoberg

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala golvläggare som lämnar offerter. Samtliga anslutna golvläggare är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 781 förfrågningar i Juni 2020

Golvläggning

Lessebo

Golvläggning

Växjö

Golvläggning

Växjö

Visar alla Golvläggare i Kronoberg

Amels Bygg AB

Bågfryle vägen 10, Växjö

-

Ändra uppgifter

Bygg & VVS Specialisten i Älmhult AB

Baldersgatan 1, Älmhult

0476 - 449990

Ändra uppgifter

Byggare Torsten

Dammgatan 16, Lessebo

0478 - 48642

Ändra uppgifter

CL Murtjänst

Box 203, Ljungby

0372 - 62311

Ändra uppgifter

GBJ Bygg AB

Häggvägen 13, Växjö

0470 - 748850

Ändra uppgifter

Senaste förfrågningar

 • Golvläggning

  Läggning (material finns på plats) av Forbo Marmoleum Click 30x30cm plattor i kök,ca 19kvm, rektangulärt. Ytan inkl. kyl-frys-disk-spisutrymmen.

  Lessebo
 • Golvläggning

  Golvet är 3 år gammal råd om det behövs lägga bytt eller går att slipa?! Ytan är ca 40kvm Finns hundar i hemmet och under kylskåp har läkt lite vatten ! Behöver råd om behöver jag lägga nytt eller går att slipa?!

  Växjö
 • Golvläggning

  Önskar ett offert proffsens tips har hundar i hemmet om golvet kan slipas ( golvet är 3 år gammal parkettgolv) eller måste lägga nytt

  Växjö
 • Golvläggning

  Golvläggning av köksrum ca 15 kvm

  Växjö
 • Golvläggning

  Plastmatta 5 m2 golvyta i våtutrymme. (duschkabin, vask o toalett) 3 st avloppsrör upp ur golvet (110 mm och 70 mm). Önskar uppvik på vägg/golvsockel, ca 5 cm runt om samt tätning runt avloppsrören

  Älmhult
 • Golvläggning

  Vill lägga om golv i min lägenhet. 3 rum plus hall. Ca 60 kvm.

  Växjö
 • Golvläggning

  Golvläggning av klickparkett i sovrum ca. 12 kvm. Jag köper golvet.

  Växjö

Så tyckte kunderna

"Nu skulle det bli av! Äntligen skulle vi riva ut det gamla slitna golvet i vardagsrummet och lägga in en lite mörkare variant av ekparkett. Min man är ganska händig men vi tänkte att nu med ROT-avdraget är det ju lika bra att spara den tiden själva och låta proffs göra jobbet istället. Började söka på nätet och hittade snabbt Golvlaggare.com. Tyckte att tjänsten såg jättebra ut så fyllde i formuläret och skickade in min offertförfrågan. Inom 2 dagar hade två olika företag ringt och ytterligare tre golvläggare hade mailat mig. Wow vilket gensvar det var tänkte jag och begärde in offert på jobbet bland de som kontaktat mig. Valde faktiskt inte den som var allra billigast då jag gick mycket på magkänsla. Golvläggningen tog cirka 8 timmar och nu sitter jag i mitt nya fina vardagsrum ock skriver detta. Tack för en fin tjänst, jag är jättenöjd!"

// Sofia, Stockholm

Skapa offertförfrågan