Register

GRATIS TJÄNST

Golvläggare i Stockholm

Söker du efter proffessionella golvläggare runtomkring Stockholm? Sluta då leta och låt oss göra det istället! Har du fyllt i vårat formulär betyder det att kvalitetssäkrade golvläggare kommer kontakta dig med deras kostnadsförslag. Du sparar tid och det blir lätt att jämföra kostnadsförslagen för att hitta det som passar bäst.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 236 förfrågningar i September 2020

Golvläggning

Stockholm

Golvläggning

Stockholm

Golvläggning

Stockholm

Visar alla Golvläggare i Stockholm

Akzo Nobel Bygglim AB

Box 11550, Stockholm

08 - 7434000

Medlem av Golvbranschen

Ändra uppgifter

Ardex-Arki AB

Upplagsvägen 3, Stockholm

08 - 55631550

Medlem av Golvbranschen

Ändra uppgifter

Björns Golv AB

Box 6698, Stockholm

08 - 311147

Medlem av Golvbranschen

Ändra uppgifter

Entreprenadsystem i Stockholm AB

Box 24053, Stockholm

08 - 6428310

Medlem av Golvbranschen

Ändra uppgifter

Erikssons Golv AB, Stig

Långbrodalsvägen 32, Älvsjö

08 - 860670

Medlem av Golvbranschen

Ändra uppgifter

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.

Senaste förfrågningar

 • Golvläggning

  Målning i en lägenhet på 2 rum och kök, 62 kvm. Alla rum utom badrummet. Ev.

  Stockholm
 • Golvläggning

  Jag behöver ta bort det gamla golvet i köket samt att jag behöver lägga in ett nytt golv som jag har köpt. Det befintliga golvet är parkett och det som ska läggas är vinylgolv

  Stockholm
 • Golvläggning

  Vi har ett kök med ett trasigt klinkergolv. Vi ska nu till att byta köksgolvet (oklart om vi även behöver byta köket eller om det går att låta köket vara kvar) till ett ekparkettgolv. Golvet närmast köket är ekparkett som behandlats med Saicos HV Pigment och vi vill gärna ha samma färg i köket.

  Stockholm
 • Golvläggning

  Lägga nytt linoleum-klick-golv i kök och hall, ca 25 kvm. Slipa och ytbehandla befintligt trägolv i sovrum och vardagsrum, ca 35 kvm.

  Solna
 • Murning / Plattsättning

  Lägga klinker på klinker i badrum som redan är renoverat 2008. Ca. 4 kvm

  Stockholm
 • Golvläggning

  Byta ut klinkergolv i kök och hall och ersätta med trälaminat. Tot c:23m3. Och renovera en trappa i samma mönster som kök och hall.

  Järfälla
 • Golvläggning

  Lägga ca 125 m2 golv i radhus. Kährs Ek Cornwall mattlackat. Måste läggas i december, plan v50-51.

  Täby

Så tyckte kunderna

"Nu skulle det bli av! Äntligen skulle vi riva ut det gamla slitna golvet i vardagsrummet och lägga in en lite mörkare variant av ekparkett. Min man är ganska händig men vi tänkte att nu med ROT-avdraget är det ju lika bra att spara den tiden själva och låta proffs göra jobbet istället. Började söka på nätet och hittade snabbt Golvlaggare.com. Tyckte att tjänsten såg jättebra ut så fyllde i formuläret och skickade in min offertförfrågan. Inom 2 dagar hade två olika företag ringt och ytterligare tre golvläggare hade mailat mig. Wow vilket gensvar det var tänkte jag och begärde in offert på jobbet bland de som kontaktat mig. Valde faktiskt inte den som var allra billigast då jag gick mycket på magkänsla. Golvläggningen tog cirka 8 timmar och nu sitter jag i mitt nya fina vardagsrum ock skriver detta. Tack för en fin tjänst, jag är jättenöjd!"

// Sofia, Stockholm

Skapa offertförfrågan