Register

GRATIS TJÄNST

Offertförfrågan från Golvläggare

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala golvläggare som lämnar offerter. Samtliga anslutna golvläggare är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 236 förfrågningar i September 2020

Golvläggning

Göteborg

Golvläggning

Vaggeryd

Golvläggning

Hedemora

Om oss

Golvlaggare.se är en sajt som för samman människor med renoveringsbehov av något slag med professionella golvläggare. Vi tycker inte att det är rimligt att den som vill använda sig av byggfirmor skall behöva ringa runt och jaga upptagna golvläggare. En enklare lösning tycker vi för alla parter är att man istället får kostnadsförslag från golvläggare som är intresserade att åta sig projektet. Du som använder tjänsten behöver inte göra något annat än att fylla i ett formulär.

Snabbt, enkelt och man sparar både pengar och tid!

För att säkerställa kvalitén på de snickarna som är anslutna till tjänsten så genomgår varje företag en kontroll där det bland annat kollas att man har F-skatt. Det är viktigt för oss att du känner dig trygg!

Golvlaggare.se ägs av Trove AB men drivs i samarbete med Westcoast Digital AB och Comp Media AB (Dorunner.se)

Företagen bakom sajten har lång erfarenhet av utveckling och drift av stora tjänster på webben och har sitt säte i Trollhättan.

Om det är något du funderar över så använder du nedanstående formulär för att maila oss eller så kontaktar du oss på telefonummer: 08-580 800 05

Kontakta oss

Golvlaggare.se

08 - 580 800 05

Måndag-Fredag 09.00-17.00

info@golvlaggare.se

Senaste förfrågningar

  • Golvläggning

    Vi behöver hjälp med att lägga in golvmatta i vår hall. Den är T formad med ca måtten 5*1,5 och 3*1,5.

    Timrå
  • Golvläggning

    Lägga ett laminatgolv i kök och hall. Gamla mattor är borttagna och nytt material finns på plats.

    Malmö
  • Golvläggning

    Hej Skulle vilja ha hjälp med att lägga ett Ek golv på Ca:70m2 i ett hus.

    Karlskrona
  • Golvläggning

    Vi har ett kök med ett trasigt klinkergolv. Vi ska nu till att byta köksgolvet (oklart om vi även behöver byta köket eller om det går att låta köket vara kvar) till ett ekparkettgolv. Golvet närmast köket är ekparkett som behandlats med Saicos HV Pigment och vi vill gärna ha samma färg i köket.

    Stockholm