Register

GRATIS TJÄNST

Visar Golvläggare i Karlskrona

Söker du efter duktiga golvläggare i Karlskrona? Då är Golvläggare.se en perfekt tjänst för dig! Helt kostnadsfritt matchar vi din förfrågan mot de relevanta företagen. Din tid är dyrbar och du ska inte behöva lägga den på att jaga upptagna golvläggare.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 781 förfrågningar i Juni 2020

Golvläggning

Karlshamn

Golvläggning

Karlskrona

Golvläggning

Karlskrona

Visar alla Golvläggare i Karlskrona

Byggakuten Karlskrona

Plommonvägen 3, Karlskrona

0455 - 616630

Ändra uppgifter

Byggarna.Nu Karlskrona AB

Rombvägen 1, Lyckeby

-

Ändra uppgifter

Hedbergs Bygg & Kakel

Murbecksväg 12, Rödeby

-

Ändra uppgifter

Jämjö Murarfirma

Hallarum, Jämjö

-

Ändra uppgifter

Kakelforum Karlskrona AB

ronnebyvägen 3, Karlskrona

0455 - 22875

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Blekinge Län
 • Karlskrona kommun

Kommuninformation

Karlskrona kommun är präglat av sin marina historia, vilket också har gett kommunen dess karaktär med ständigt närvarande skärgårdskänsla och olika former av örlogsverksamhet. Det bor ca 62800 invånare i kommunen och den offentliga sektorn står för en stor del av sysselsättningen.

Senaste förfrågningar

 • Golvläggning

  Hej, Vi vill lägga ett vinylgolv i vår hall och våra två sovrum, totalt 33,5 m2. Nu ligger ett tunt plastgolv i rummen direkt på betong (50-talshus). En hantverkare har tittat igenom rummen och det är en avvikelse i mitten av hallen där golvet lutar något och det därför ev.

  Karlshamn
 • Golvläggning

  Vägg och golvmatta i ett duschrum på 1,20x2,85x2,05

  Karlskrona
 • Golvläggning

  Ett litet toalett o duschrum. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

  Karlskrona
 • Golvläggning

  Ta bort vårt gamla golv i köket och lägga in nytt. Ca 25 kvadrat. Det nya golvet är ett vinylklick golv. Det som vi vill ska tas bort är ett laminatgolv.

  Ronneby
 • Golvläggning

  Flyta ett badrums golv helt nyrenoverat jag vill ha rätt lutning till duschen och golvvärme rummet är ca 10 kvadrat plus plastmatta

  Olofström
 • Golvläggning

  Byte av golv i vardagsrum. Ca 3. 6m x 7. 2m. Ligger ett slitet parkettgolv nu.

  Karlskrona
 • Golvläggning

  Vill ha ett golv lagt i en hall på ca 22 kvadratmeter. Vi har tänkt oss ett vinylgolv på rulle. Rummet är en groventré som inte är rektangulärt och behöver "svetsas" på två ställen.

  Karlskrona

Så tyckte kunderna

"Nu skulle det bli av! Äntligen skulle vi riva ut det gamla slitna golvet i vardagsrummet och lägga in en lite mörkare variant av ekparkett. Min man är ganska händig men vi tänkte att nu med ROT-avdraget är det ju lika bra att spara den tiden själva och låta proffs göra jobbet istället. Började söka på nätet och hittade snabbt Golvlaggare.com. Tyckte att tjänsten såg jättebra ut så fyllde i formuläret och skickade in min offertförfrågan. Inom 2 dagar hade två olika företag ringt och ytterligare tre golvläggare hade mailat mig. Wow vilket gensvar det var tänkte jag och begärde in offert på jobbet bland de som kontaktat mig. Valde faktiskt inte den som var allra billigast då jag gick mycket på magkänsla. Golvläggningen tog cirka 8 timmar och nu sitter jag i mitt nya fina vardagsrum ock skriver detta. Tack för en fin tjänst, jag är jättenöjd!"

// Sofia, Stockholm

Skapa offertförfrågan