Register

GRATIS TJÄNST

Visar Golvläggare i Ronneby

Behöver du hjälp med att få tag i en golvläggare i Ronneby? Använder du vår tjänst är det enkelt och går dessutom snabbt. Vi på golvläggare.se ser till att din förfrågan matchas mot relevanta företag. En sak alla ville ha mer av är tid. Se till att du sparar lite när du söker golvläggare.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 781 förfrågningar i Juni 2020

Golvläggning

Karlshamn

Golvläggning

Karlskrona

Golvläggning

Karlskrona

Visar alla Golvläggare i Ronneby

Hoby Rörservice AB

Häradsv 15, Bräkne

0457 - 80255

Ändra uppgifter

Johannishus Värmeinstallationer AB

Göhamnsvägen 16, Listerby

0457 - 30560

Ändra uppgifter

Kent`s Oljeservice AB

Rödhakevägen 12, Ronneby

0457 - 66895

Ändra uppgifter

NVS Installation AB

Karlshamnsv 5, Ronneby

010 - 4751500

Ändra uppgifter

YIT Sverige AB

Karlshamnsvägen 3, Ronneby

0457 - 461954

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Blekinge Län
 • Ronneby kommun

Kommuninformation

Ronneby kommun som är beläget i Blekinge har ca 28500 invånare. Ronneby kommun har riktigt gamla anor med bland annat välkända fornminnen från så tidigt som 500-talet. Terrängen består av både kust, dalgångar, slätter och skog. Näringslivet består av olika näringar där skogsbruk och tillverkningsindustri dominerar.

Senaste förfrågningar

 • Golvläggning

  Hej, Vi vill lägga ett vinylgolv i vår hall och våra två sovrum, totalt 33,5 m2. Nu ligger ett tunt plastgolv i rummen direkt på betong (50-talshus). En hantverkare har tittat igenom rummen och det är en avvikelse i mitten av hallen där golvet lutar något och det därför ev.

  Karlshamn
 • Golvläggning

  Vägg och golvmatta i ett duschrum på 1,20x2,85x2,05

  Karlskrona
 • Golvläggning

  Ett litet toalett o duschrum. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

  Karlskrona
 • Golvläggning

  Ta bort vårt gamla golv i köket och lägga in nytt. Ca 25 kvadrat. Det nya golvet är ett vinylklick golv. Det som vi vill ska tas bort är ett laminatgolv.

  Ronneby
 • Golvläggning

  Flyta ett badrums golv helt nyrenoverat jag vill ha rätt lutning till duschen och golvvärme rummet är ca 10 kvadrat plus plastmatta

  Olofström
 • Golvläggning

  Byte av golv i vardagsrum. Ca 3. 6m x 7. 2m. Ligger ett slitet parkettgolv nu.

  Karlskrona
 • Golvläggning

  Vill ha ett golv lagt i en hall på ca 22 kvadratmeter. Vi har tänkt oss ett vinylgolv på rulle. Rummet är en groventré som inte är rektangulärt och behöver "svetsas" på två ställen.

  Karlskrona

Så tyckte kunderna

"Nu skulle det bli av! Äntligen skulle vi riva ut det gamla slitna golvet i vardagsrummet och lägga in en lite mörkare variant av ekparkett. Min man är ganska händig men vi tänkte att nu med ROT-avdraget är det ju lika bra att spara den tiden själva och låta proffs göra jobbet istället. Började söka på nätet och hittade snabbt Golvlaggare.com. Tyckte att tjänsten såg jättebra ut så fyllde i formuläret och skickade in min offertförfrågan. Inom 2 dagar hade två olika företag ringt och ytterligare tre golvläggare hade mailat mig. Wow vilket gensvar det var tänkte jag och begärde in offert på jobbet bland de som kontaktat mig. Valde faktiskt inte den som var allra billigast då jag gick mycket på magkänsla. Golvläggningen tog cirka 8 timmar och nu sitter jag i mitt nya fina vardagsrum ock skriver detta. Tack för en fin tjänst, jag är jättenöjd!"

// Sofia, Stockholm

Skapa offertförfrågan