Register

GRATIS TJÄNST

Visar Golvläggare i Stockholm

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala golvläggare som lämnar offerter. Samtliga anslutna golvläggare är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 781 förfrågningar i Juni 2020

Golvläggning

Nacka

Golvläggning

Stockholm

Golvläggning

Botkyrka

Visar alla Golvläggare i Stockholm

Andersson & Bivegård Byggare AB

Folkskolegatan 22 NB, STOCKHOLM

08 - 343444

Andersson & Bivegård Byggare AB har funnits sedan 1989 och kan åta sig både komplett entreprenad eller olika delarbeten som mattläggning, måleri plattsättning, elarbete samt vvs-arbete.

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Ändra uppgifter

Byggnadsfirma Olov Lindgren AB

Box 45079, STOCKHOLM

08 - 6902500

Byggnadsfirma Olov Lindgren AB har sedan 1938 byggt och förvaltat bostäder i Stockholmsregionen. Företaget äger idag många olika fastigheter i Stockholm. Det är alltså ingen byggfirma som åtar sig privata uppdrag för kunders räkning.

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Ändra uppgifter

Byggnadsfirman Erik Wallin AB

Box 92 114, STOCKHOLM

08 - 54553360

Byggnadsfirman Erik Wallin AB är ett företag med historia så långt som 80 år tillbaka. Affärsidén är att utveckla ideér till en färdig produkt och ofta är det bostäder som byggs då det är deras specialitet.

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Ändra uppgifter

Byggsnabben AB

Box 92077, STOCKHOLM

08 - 4427630

Byggsnabben är ett byggföretag som funnits sedan 1970. Företaget utför olika servicedelar inom byggarbeten såsom stambyten, reparationer för försäkringsbolag men åtar sig också privata objekt. För dig som behöver hjälp i skärgården så har de en båt som de lätt kan nå dig med.

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Ändra uppgifter

Dahlkar Bygg AB

Hammarbyvägen 68, Upplands Väsby

0709349051

Vi vänder oss till såväl privatpersoner som företag och bostadsrättsföreningar i Stor-Stockholm med ett brett utbud av tjänster. Vi kan till exempel hjälpa dig med: Köksrenovering Badrumsrenovering Golvläggning Målning/Tapetsering Fastighetsservice Byggnation av altan Yttre skötsel m.m. Behöver du renoveringshjälp hemma eller på kontoret? Har du frågor eller funderingar? Tveka inte på att kontakta oss så svarar vi på dina frågor så fort som möjligt. Med Vänlig Hälsning Magnus Dahlkar 070 934 90 51 info@dahlkarbygg.se

Ändra uppgifter

Senaste förfrågningar

 • Golvläggning

  Heltäckningsmatta som ska ut och istället lägga in ett trägolv, troligen kährs. Betong under heltäckningsmattan. Rummet är ca 10kvm

  Nacka
 • Golvläggning

  Hej! Jag planerar att fixa till golvet i min lägenhet. Handlar om ca 20kvm rätt sliten ekparkett som jag skulle vilja fräscha till och ljusa upp, jag tänker mig typ vitlasera.

  Stockholm
 • Golvläggning

  Komma ut och titta på ett golv som rest sig och fått märken. Ge förslag på åtgärd och kostnadsförslag. Ska bekostas av säljaren av radhuset.

  Botkyrka
 • Golvläggning

  Hej, Jag behöver hjälp med att lägga ett golv. Det är en gammal lägenhet och jag är lite osäker på hur det ser ut under nuvarande parkett. Jag har mätt upp både 9 och 14 cm djup.

  Stockholm
 • Golvläggning

  Jag skulle vilja ta bort den gamla parketten och lägga en parkettliknande laminat golv i hela lägenheten som är på 25 kvadrat. Samt byta plastmatta i badrummet som även det är litet. Samt ta bort alla lister i lgh.

  Nynäshamn
 • Golvläggning

  Jag vill lägga fiskbensparkett på alla golv i en lägenhet på 60kvm (exkl badrum). Hall, kök, sovrum och vardagsrum. Jag vill ha en matt, lite ljusare fiskbensparkett.

  Stockholm
 • Golvläggning

  Trägolv med smala och korta träbitar. I ett smalt kök, ca 3kvadratmeter. Vattenskada i golvet från kyl.

  Stockholm

Så tyckte kunderna

"Nu skulle det bli av! Äntligen skulle vi riva ut det gamla slitna golvet i vardagsrummet och lägga in en lite mörkare variant av ekparkett. Min man är ganska händig men vi tänkte att nu med ROT-avdraget är det ju lika bra att spara den tiden själva och låta proffs göra jobbet istället. Började söka på nätet och hittade snabbt Golvlaggare.com. Tyckte att tjänsten såg jättebra ut så fyllde i formuläret och skickade in min offertförfrågan. Inom 2 dagar hade två olika företag ringt och ytterligare tre golvläggare hade mailat mig. Wow vilket gensvar det var tänkte jag och begärde in offert på jobbet bland de som kontaktat mig. Valde faktiskt inte den som var allra billigast då jag gick mycket på magkänsla. Golvläggningen tog cirka 8 timmar och nu sitter jag i mitt nya fina vardagsrum ock skriver detta. Tack för en fin tjänst, jag är jättenöjd!"

// Sofia, Stockholm

Skapa offertförfrågan