Register

GRATIS TJÄNST

Golvläggare i Gotland

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala golvläggare som lämnar offerter. Samtliga anslutna golvläggare är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 638 förfrågningar i December 2020

Golvläggning

Gotland

Golvläggning

Gotland

Golvläggning

Gotland

Visar alla Golvläggare i Gotland

g.o.v. interiör AB

Österbyväg 10, Visby

0498 - 218200

Medlem av Golvbranschen

Ändra uppgifter

Karlströms Golv AB

Box 1152, Visby

0498 - 279005

Medlem av Golvbranschen

Ändra uppgifter

Sudergolv AB

Ronevägen 5, Hemse

0498 - 480306

Medlem av Golvbranschen

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Gotlands län

Senaste förfrågningar

 • Golvläggning

  Lägga golv på en balkong. Det är befintligt betonggolv. Visserligen kommer balkongen att glasas in men det är ju springor mellan glasen.

  Gotland
 • Golvläggning

  Hej Jag vore tacksam för att få ett kostnadsförslag (ungefärlig arbetskostnad) avseende läggning av klinkers på golvet i ett uterum. Storleken på uterummet är 4 x 5 m utan andra hinder än en stolpe. Underlaget är slipad och oljad betong.

  Gotland
 • Golvläggning

  Kostnadsfri offert på ett golv cirka 50kvm Gäller en vattenskada Försäkringsbolag Folksam begär detta

  Gotland
 • Golvläggning

  Har klinkers, behöver hjälp med att ta bort gammalt parkettgolv, och läggningen av klinkergolv. Finns golvvärme sen tidigare

  Gotland
 • Golvläggning

  Att lägga klinker i kök/vardagsrum (öppenlösning)

  Gotland
 • Golvläggning

  Flytspackling av två badrum på 6 kvm vardera. De har totalt fyra golvbrunnar. Det hela ska läggas på befintlig betongplatta som har vattenburen golvvärme.

  Gotland
 • Golvläggning

  Ska lägga in nytt hallgolv ca. 10 kv. m (plastmatta) ej köpt. Kan jag köpa via golvläggare?

  Gotland

Så tyckte kunderna

"Nu skulle det bli av! Äntligen skulle vi riva ut det gamla slitna golvet i vardagsrummet och lägga in en lite mörkare variant av ekparkett. Min man är ganska händig men vi tänkte att nu med ROT-avdraget är det ju lika bra att spara den tiden själva och låta proffs göra jobbet istället. Började söka på nätet och hittade snabbt Golvlaggare.com. Tyckte att tjänsten såg jättebra ut så fyllde i formuläret och skickade in min offertförfrågan. Inom 2 dagar hade två olika företag ringt och ytterligare tre golvläggare hade mailat mig. Wow vilket gensvar det var tänkte jag och begärde in offert på jobbet bland de som kontaktat mig. Valde faktiskt inte den som var allra billigast då jag gick mycket på magkänsla. Golvläggningen tog cirka 8 timmar och nu sitter jag i mitt nya fina vardagsrum ock skriver detta. Tack för en fin tjänst, jag är jättenöjd!"

// Sofia, Stockholm

Skapa offertförfrågan