Register

GRATIS TJÄNST

Golvläggare i Rättvik

Ska du lägga nytt golv och letar efter kompetenta golvläggare i Rättvik? Då har du kommit rätt! Beskriv vad du behöver hjälp med så sköter vi kontakten mellan dig och golvläggarna. Vi tycker inte att det är rätt att du slösar din dyrbara tid på att jaga golvläggare. Vi vänder på kakan och låter golvläggarna jaga dig istället.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 210 förfrågningar i December 2021

Golvläggning

Falun

Badrumsrenovering

Falun

Golvläggning

Borlänge

Hittade 0 företag

Filtrering

Kommuninformation

Rättvik kommun ligger i Dalarna och består av de tre orter: Rättvik, Boda och Ore. Kommunen har ca 11000 invånare och terrängen är kuperad och består till stor del av skog. Näringslivet består till stor del av jord och skogsbruk men även turism.

Senaste förfrågningar

 • Golvläggning

  Hej, Vi ska lägga nytt parkett eller laminatgolv (samma sort) på övervåningen i en Villa. Det är 4st rum ca. 45kvm totalt + heltäckningsmatta i sovrum ca 15Kvm.

  Falun
 • Badrumsrenovering

  Skulle vilja ha pris på klinker läggning med elslinga och matta på vägg i ett litet badrum ca 3kvm

  Falun
 • Golvläggning

  Jag vill lägga in ett nytt golv på hela nedervåningen i mitt hus. (Ca 50kvm)

  Borlänge
 • Golvläggning

  Behöver golvläggning på vind, ca 20-30 kvm. Det är redan isolerat och finns stöd för nytt golv

  Ludvika
 • Golvläggning

  Ta bort plastmatta och lägga in en ny

  Ludvika
 • Golvläggning

  Golvläggning av massivt furugolv på skivor, allt gammalt golv kommer vara borttaget. Vill gärna ha offert på bara jobbet, material står vi för själva. 40kvm golvyta.

  Hedemora
 • Golvläggning

  Vill ha hjälp med att få in offerter på golvläggning av linoleummatta eller annat slitstarkt material i en frisörsalong på 160 kvm.

  Mora

Så tyckte kunderna

"Nu skulle det bli av! Äntligen skulle vi riva ut det gamla slitna golvet i vardagsrummet och lägga in en lite mörkare variant av ekparkett. Min man är ganska händig men vi tänkte att nu med ROT-avdraget är det ju lika bra att spara den tiden själva och låta proffs göra jobbet istället. Började söka på nätet och hittade snabbt Golvlaggare.com. Tyckte att tjänsten såg jättebra ut så fyllde i formuläret och skickade in min offertförfrågan. Inom 2 dagar hade två olika företag ringt och ytterligare tre golvläggare hade mailat mig. Wow vilket gensvar det var tänkte jag och begärde in offert på jobbet bland de som kontaktat mig. Valde faktiskt inte den som var allra billigast då jag gick mycket på magkänsla. Golvläggningen tog cirka 8 timmar och nu sitter jag i mitt nya fina vardagsrum ock skriver detta. Tack för en fin tjänst, jag är jättenöjd!"

// Sofia, Stockholm

Skapa offertförfrågan