Register

GRATIS TJÄNST

Golvläggare i Strömsund

Behöver du hjälp av en erfaren golvläggare i Strömsund? Sluta leta och använd vår tjänst för att snabbt få tag i en duktig golvläggare. Enkelt och snabbt fyller du i formuläret för att sedan invänta kostnadsförslagen från de intresserade golvläggarna. Vi tycker inte att det är rätt att du slösar din dyrbara tid på att jaga golvläggare. Vi vänder på kakan och låter golvläggarna jaga dig istället.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 043 förfrågningar i Juni 2024

Badrumsrenovering

Östersund

Golvläggning

Östersund

Mattläggning

Krokom

Hittade 0 företag

Filtrering

Sökfilter

 • Jämtlands län
 • Strömsunds kommun

Kommuninformation

Strömsunds kommun är beläget i Jämtlands län utmed vägen E45 och har ca 10500 invånare. Lanskapet består av fjällterräng och förfjällsterräng med mycket vattendrag. Skogsindustrin har varit dominerande men idag är service och tjänstenäringar viktigast inom näringslivet.

Senaste förfrågningar

 • Badrumsrenovering

  Byta ut nuvarande kakelgolv i badrummet till våtrumsmatta, ev installera golvvärme, byta ut golvbrunnen, ev sanering av asbest

  Östersund
 • Golvläggning

  Byta golv i kök,sovrum,hall och badrum med en total yta på ungefär 40kvm, Ska läggas laminatgolv och eventuellt klinker i badrummet Hall 9,3m2 Kök 11,3m2 Sovrum 12m2 Badrum 4,5m2

  Östersund
 • Mattläggning

  Våtrum c:a 3,5 m2. Golvet behöver flytspacklas och en badrums matta läggas. . Två avlopp finns.

  Krokom
 • Mattläggning

  Mattläggning i hall, ca 7 kvm. (3,5 x ca 2m)

  Östersund
 • Golvläggning

  Fabriksgolv där det ska:1. Göras uppvik mot vägg (150m ca) 2.

  Krokom
 • Golvläggning

  Lägga laminatgolv på ca 30kvm. Önskar även hjälp med att måla ett par väggar (ca 12kvm) och ett tak(4kvm)

  Östersund
 • Golvläggning

  Repor i parkett vardagsrummet, pga flyttfirma skadat vid utflyttning.

  Östersund

Så tyckte kunderna

"Nu skulle det bli av! Äntligen skulle vi riva ut det gamla slitna golvet i vardagsrummet och lägga in en lite mörkare variant av ekparkett. Min man är ganska händig men vi tänkte att nu med ROT-avdraget är det ju lika bra att spara den tiden själva och låta proffs göra jobbet istället. Började söka på nätet och hittade snabbt Golvlaggare.com. Tyckte att tjänsten såg jättebra ut så fyllde i formuläret och skickade in min offertförfrågan. Inom 2 dagar hade två olika företag ringt och ytterligare tre golvläggare hade mailat mig. Wow vilket gensvar det var tänkte jag och begärde in offert på jobbet bland de som kontaktat mig. Valde faktiskt inte den som var allra billigast då jag gick mycket på magkänsla. Golvläggningen tog cirka 8 timmar och nu sitter jag i mitt nya fina vardagsrum ock skriver detta. Tack för en fin tjänst, jag är jättenöjd!"

// Sofia, Stockholm

Skapa offertförfrågan