Register

GRATIS TJÄNST

Golvläggare i Emmaboda

Försöker du få tag i en duktig golvläggare i Emmaboda? Golvläggare.se gör det enklare för dig. Vi har många anslutna golvläggare som vi förmedlar din offertförfrågan till. Vi tycker inte att det är rätt att du slösar din dyrbara tid på att jaga golvläggare. Vi vänder på kakan och låter golvläggarna jaga dig istället.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 352 förfrågningar i Oktober 2020

Golvläggning

Kalmar

Golvläggning

Kalmar

Golvläggning

Kalmar

Hittade 0 företag

Filtrering

Kommuninformation

I Emmaboda kommun bor det ca 9300 invånare. Emmaboda är en del av glasriket som är en av landets största turistmål. Emmaboda är en betydande industrikommun med bland annat flera kända glasbruk.

Senaste förfrågningar

 • Golvläggning

  Omläggning av golv i hall 10 kvm nuvarande laminatgolv vill ha ett parkettgolv i ek

  Kalmar
 • Golvläggning

  Lägga plastmatta i hallen ca 12 kvm . . Köper gärna matta , arbete allt på samma ställe

  Kalmar
 • Golvläggning

  Vill ha hjälp med att lägga ca 20 kvm klickgolv

  Kalmar
 • Golvläggning

  Flytspackling och inläggning av badrumsmatta i nybyggt badrum på ca 5 kvm. Avser även att sätta tätskikt och kakel på väggarna så kan man göra detta också är det ett plus. Badrummet är på ovanvåning med snedtak

  Kalmar
 • Golvläggning

  Behöver hjälp att lägga in plast/linoleum matta (har inte köpt matta än) i kök, rummet är 4750mm x 4020mm. 2st öppningar och ett vatten buret element. Köksinredning kommer sitta kvar, så hur man gör det på bästa sätt hoppas jag ni kan hjälpa till med.

  Borgholm
 • Golvläggning

  Reparation av en ek-parkett som blivit vattenskadad.

  Kalmar
 • Golvläggning

  Tvättstuga och kök på ca 10 och 12 kvadratmeter, vill ha samma klinker i båda rummen. Idag är det plastmatta i tvättstugan från - 85 och laminatgolv i kök.

  Västervik

Så tyckte kunderna

"Nu skulle det bli av! Äntligen skulle vi riva ut det gamla slitna golvet i vardagsrummet och lägga in en lite mörkare variant av ekparkett. Min man är ganska händig men vi tänkte att nu med ROT-avdraget är det ju lika bra att spara den tiden själva och låta proffs göra jobbet istället. Började söka på nätet och hittade snabbt Golvlaggare.com. Tyckte att tjänsten såg jättebra ut så fyllde i formuläret och skickade in min offertförfrågan. Inom 2 dagar hade två olika företag ringt och ytterligare tre golvläggare hade mailat mig. Wow vilket gensvar det var tänkte jag och begärde in offert på jobbet bland de som kontaktat mig. Valde faktiskt inte den som var allra billigast då jag gick mycket på magkänsla. Golvläggningen tog cirka 8 timmar och nu sitter jag i mitt nya fina vardagsrum ock skriver detta. Tack för en fin tjänst, jag är jättenöjd!"

// Sofia, Stockholm

Skapa offertförfrågan