Register

GRATIS TJÄNST

Golvläggare i Vimmerby

Söker du efter kompetenta golvläggare i Vimmerby som kan hjälpa dig med dina behov? Fyller man i formuläret så kommer vi förmedla vidare din offert till de lokala golvläggarna. Alla önskar att man hade lite tid över. Använd vår tjänst så slösar du inte dyrbar tid till att jaga golvläggare.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 352 förfrågningar i November 2020

Golvläggning

Kalmar

Golvläggning

Kalmar

Golvläggning

Kalmar

Visar alla Golvläggare i Vimmerby

Jonnys Golvservice i Vimmerby AB

Magasinsgatan 3, Vimmerby

0492 - 13022

Medlem av Golvbranschen

Ändra uppgifter

Filtrering

Kommuninformation

Vimmerby kommun ligger i Småland i östra delen av sydsvenska höglandet och har ca 15500 invånare. Här finns Astrid Lindgrens värld som är ett av Sveriges populäraste resmål. Inom näringslivet dominerar därför turism men även livsmedelindsutri och gjuteri-branschen är på stark frammarsch.

Senaste förfrågningar

 • Golvläggning

  Omläggning av golv i hall 10 kvm nuvarande laminatgolv vill ha ett parkettgolv i ek

  Kalmar
 • Golvläggning

  Lägga plastmatta i hallen ca 12 kvm . . Köper gärna matta , arbete allt på samma ställe

  Kalmar
 • Golvläggning

  Vill ha hjälp med att lägga ca 20 kvm klickgolv

  Kalmar
 • Golvläggning

  Flytspackling och inläggning av badrumsmatta i nybyggt badrum på ca 5 kvm. Avser även att sätta tätskikt och kakel på väggarna så kan man göra detta också är det ett plus. Badrummet är på ovanvåning med snedtak

  Kalmar
 • Golvläggning

  Behöver hjälp att lägga in plast/linoleum matta (har inte köpt matta än) i kök, rummet är 4750mm x 4020mm. 2st öppningar och ett vatten buret element. Köksinredning kommer sitta kvar, så hur man gör det på bästa sätt hoppas jag ni kan hjälpa till med.

  Borgholm
 • Golvläggning

  Reparation av en ek-parkett som blivit vattenskadad.

  Kalmar
 • Golvläggning

  Tvättstuga och kök på ca 10 och 12 kvadratmeter, vill ha samma klinker i båda rummen. Idag är det plastmatta i tvättstugan från - 85 och laminatgolv i kök.

  Västervik

Så tyckte kunderna

"Nu skulle det bli av! Äntligen skulle vi riva ut det gamla slitna golvet i vardagsrummet och lägga in en lite mörkare variant av ekparkett. Min man är ganska händig men vi tänkte att nu med ROT-avdraget är det ju lika bra att spara den tiden själva och låta proffs göra jobbet istället. Började söka på nätet och hittade snabbt Golvlaggare.com. Tyckte att tjänsten såg jättebra ut så fyllde i formuläret och skickade in min offertförfrågan. Inom 2 dagar hade två olika företag ringt och ytterligare tre golvläggare hade mailat mig. Wow vilket gensvar det var tänkte jag och begärde in offert på jobbet bland de som kontaktat mig. Valde faktiskt inte den som var allra billigast då jag gick mycket på magkänsla. Golvläggningen tog cirka 8 timmar och nu sitter jag i mitt nya fina vardagsrum ock skriver detta. Tack för en fin tjänst, jag är jättenöjd!"

// Sofia, Stockholm

Skapa offertförfrågan