Register

GRATIS TJÄNST

Golvläggare i Hallstahammar

Behöver du hjälp med att få tag i en golvläggare i Hallstahammar? Använder du vår tjänst är det enkelt och går dessutom snabbt. Specifiera vad du behöver hjälp med så sköter vi sen kontakten mellan dig och de lokala golvläggarna. Spara massor med tid genom att använda våran offerttjänst.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 352 förfrågningar i Oktober 2020

Golvläggning

Västerås

Golvläggning

Surahammar

Golvläggning

Köping

Visar alla Golvläggare i Hallstahammar

L-E Golv AB

Box 76, Hallstahammar

0220 - 14060

Medlem av Golvbranschen

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Västmanlands län
 • Hallstahammars kommun

Kommuninformation

Hallstahammars kommun har ca 10300 invånare och sträcker sig från Mälaren i söder till Bergslagens skogar i norr. Hallstahammar är en gammal bruksort

Senaste förfrågningar

 • Golvläggning

  Nytt golv i hall,vardagsrum samt matrum, öppen planlösning. Ca 55 kvm. Exempel på golv, Trägolv Kährs Palazzo Rovere Ek.

  Västerås
 • Golvläggning

  Önskar nytt laminatgolv i köket som är 5x5 m ca

  Surahammar
 • Golvläggning

  Har en rad kvar att lägga i ett rum där golvet måste kapas på längden. Jag vill sedan ha offert på att lägga i resterande del av huset men jag köper in golv då jag vill ha ett specifikt. Ytan är ca 100 kvm.

  Köping
 • Golvläggning

  Jag har köpt parkett men vill ha hjälp med att lägga golvet i min etta på 32 kvadratmeter.

  Västerås
 • Golvläggning

  Läggning av parkettgolv ca 30 kvm. Fördelat på 2 sovrum,del av hall samt 2 st. Mindre förråd.

  Västerås
 • Golvläggning

  Ca 85 kvm. I dagsläget ligger 8mm laminat som spricker upp pga ojämnheter, så troligtvis behövs flytspackling. Önskemål:

  Fagersta
 • Golvläggning

  Jag vill lägga golv i köket integrerat med hallen.

  Västerås

Så tyckte kunderna

"Nu skulle det bli av! Äntligen skulle vi riva ut det gamla slitna golvet i vardagsrummet och lägga in en lite mörkare variant av ekparkett. Min man är ganska händig men vi tänkte att nu med ROT-avdraget är det ju lika bra att spara den tiden själva och låta proffs göra jobbet istället. Började söka på nätet och hittade snabbt Golvlaggare.com. Tyckte att tjänsten såg jättebra ut så fyllde i formuläret och skickade in min offertförfrågan. Inom 2 dagar hade två olika företag ringt och ytterligare tre golvläggare hade mailat mig. Wow vilket gensvar det var tänkte jag och begärde in offert på jobbet bland de som kontaktat mig. Valde faktiskt inte den som var allra billigast då jag gick mycket på magkänsla. Golvläggningen tog cirka 8 timmar och nu sitter jag i mitt nya fina vardagsrum ock skriver detta. Tack för en fin tjänst, jag är jättenöjd!"

// Sofia, Stockholm

Skapa offertförfrågan