Register

GRATIS TJÄNST

Golvläggare i Hallstahammar

Behöver du hjälp med att få tag i en golvläggare i Hallstahammar? Använder du vår tjänst är det enkelt och går dessutom snabbt. Specifiera vad du behöver hjälp med så sköter vi sen kontakten mellan dig och de lokala golvläggarna. Spara massor med tid genom att använda våran offerttjänst.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 093 förfrågningar i Februari 2021

Golvläggning

Västerås

Golvläggning

Västerås

Golvläggning

Västerås

Visar alla Golvläggare i Hallstahammar

L-E Golv AB

Box 76, Hallstahammar

0220 - 14060

Medlem av Golvbranschen

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Västmanlands län
 • Hallstahammars kommun

Kommuninformation

Hallstahammars kommun har ca 10300 invånare och sträcker sig från Mälaren i söder till Bergslagens skogar i norr. Hallstahammar är en gammal bruksort

Senaste förfrågningar

 • Golvläggning

  Hej, har ett laminatgolv. På ca 4 st plankor har det blivit springor/glipor(samma område)så de har glidit isär. Hade en kunnig person ute inom golvläggning som sa att man behövde kapa upp golvet en bit vid dörren, och skapa en tröskel där.

  Västerås
 • Golvläggning

  Laminatgolv som glidit "isär" vid 5 plankor/ställen, så det är glipor/springor där. Går detta att knackas ihop alt använda foglim och få bra resultat?önskar pris för att åtgärda detta så det ser bra ut igen.

  Västerås
 • Golvläggning

  Vårt kök är ca 35 kvm stort och vi skulle vilja ha ett ek laminatgolv.

  Västerås
 • Golvläggning

  Behöver hjälp med att lägga laminatgolv i rum som är 4x4 meter. Golvet är väldigt snett och det ligger gammal linoleummatta på det. Det som ska läggas är golv från IKEA.

  Västerås
 • Golvläggning

  Jag behöver hjälp att reparera ett hål i parkettgolv ca 5-10cm lång och 5cm bred.

  Västerås
 • Mattläggning

  Behöver lägga in en ny plastmatta i min hall. Hallen är 11 kvm och med en liten vinkel.

  Västerås
 • Golvläggning

  Ett stort avlångt rum i vår källare behöver ny golvmatta. Rummet är 3,5 * 8 meter

  Fagersta

Så tyckte kunderna

"Nu skulle det bli av! Äntligen skulle vi riva ut det gamla slitna golvet i vardagsrummet och lägga in en lite mörkare variant av ekparkett. Min man är ganska händig men vi tänkte att nu med ROT-avdraget är det ju lika bra att spara den tiden själva och låta proffs göra jobbet istället. Började söka på nätet och hittade snabbt Golvlaggare.com. Tyckte att tjänsten såg jättebra ut så fyllde i formuläret och skickade in min offertförfrågan. Inom 2 dagar hade två olika företag ringt och ytterligare tre golvläggare hade mailat mig. Wow vilket gensvar det var tänkte jag och begärde in offert på jobbet bland de som kontaktat mig. Valde faktiskt inte den som var allra billigast då jag gick mycket på magkänsla. Golvläggningen tog cirka 8 timmar och nu sitter jag i mitt nya fina vardagsrum ock skriver detta. Tack för en fin tjänst, jag är jättenöjd!"

// Sofia, Stockholm

Skapa offertförfrågan