Register

GRATIS TJÄNST

Golvläggare i Lekeberg

Låt Golvläggare.se förmedla vidare din offert till massor av anslutna företag som vill och kan hjälpa dig. Du sparar tid och det blir lätt att jämföra kostnadsförslagen för att hitta det som passar bäst.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 210 förfrågningar i December 2021

Golvläggning

Degerfors

Golvläggning

Örebro

Golvläggning

Örebro

Hittade 0 företag

Filtrering

Kommuninformation

Lekeberg kommun som ligger i Närke har ca 7100 invånare. Den största näringen i kommunen är lantbruket, där många lantbrukare har specialiserat sig på svin- och kycklinguppfödning. Riseberga klosterruin är en av de mest kända turistattraktionerna i kommunen.

Senaste förfrågningar

 • Golvläggning

  Läggning av 15 kvadratmeter stort golv. Vinylklic.

  Degerfors
 • Golvläggning

  Lägga in en heltäckningsmatta i ett rum på ca 4 x 5 meter. I ett tidigare rum finns en lagd mata som består av kvadratiska mattbitar. Kom gärn och se hur den ser ut.

  Örebro
 • Golvläggning

  Byte av parkettgolv i vardagsrum på 22 kvadratmeter.

  Örebro
 • Golvläggning

  Lägga nytt golv efter en fuktskada från kylen och lister. Då dem har gjort mätning och kontroll i betongen samt trädgolvet. Som inte blivit skadat men behöver återställ det byta ut det som är förstört.

  Örebro
 • Golvläggning

  Slippa befintligt parkettgolv alt. nytt golv. Behöver uppskattning av arbetet för att välja alternativ:

  Örebro
 • Golvläggning

  Behöver hjälp att lägga in golv på en gästtoalett, 150x90cm. Ingen toalettstol för närvarande. Har målare som väntar på att fortsätta med väggarna.

  Örebro
 • Golvläggning

  45 kvm golvläggning ink material, relativt många hörn och sneda väggar

  Örebro

Så tyckte kunderna

"Nu skulle det bli av! Äntligen skulle vi riva ut det gamla slitna golvet i vardagsrummet och lägga in en lite mörkare variant av ekparkett. Min man är ganska händig men vi tänkte att nu med ROT-avdraget är det ju lika bra att spara den tiden själva och låta proffs göra jobbet istället. Började söka på nätet och hittade snabbt Golvlaggare.com. Tyckte att tjänsten såg jättebra ut så fyllde i formuläret och skickade in min offertförfrågan. Inom 2 dagar hade två olika företag ringt och ytterligare tre golvläggare hade mailat mig. Wow vilket gensvar det var tänkte jag och begärde in offert på jobbet bland de som kontaktat mig. Valde faktiskt inte den som var allra billigast då jag gick mycket på magkänsla. Golvläggningen tog cirka 8 timmar och nu sitter jag i mitt nya fina vardagsrum ock skriver detta. Tack för en fin tjänst, jag är jättenöjd!"

// Sofia, Stockholm

Skapa offertförfrågan