Register

GRATIS TJÄNST

Golvläggare i Sunne

Letar du efter en golvläggare i Sunne? Att hitta kompetenta golvläggare har aldrig var enklare! Helt kostnadsfritt matchar vi din förfrågan mot de relevanta företagen. Låter golvläggarna konkurrera om ditt uppdrag sparar du både tid och pengar.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 210 förfrågningar i December 2021

Golvläggning

Karlstad

Golvläggning

Karlstad

Golvläggning

Karlstad

Hittade 0 företag

Kommuninformation

Sunne kommun ligger i landskapet Värmland och har ca 13500 invånare. Närinsglivet består av många små och medelstora företag i olika brancher och den största privata arbetsgivaren är Tetra Pak. Sunne har även en uppskattad skidanläggning. Terrängen domineras av skog coh vattendrag.

Senaste förfrågningar

 • Golvläggning

  Jag bor i en tvåa på 52kvm och vill byta golv i hall, vardagsrum, kök och sovrum. Jag uppskattar att det blir ca 45kvm golv som behöver läggas. Jag har valt ut ett klicklaminatgolv på IKEA som jag skall köpa.

  Karlstad
 • Golvläggning

  Golvet ligger i en tvättstuga som är renoverat . golvmaterial spånskiva. Ett avloppsrör för toa Rör för varm och kallvatten Storleken är 3 kvadratmeter

  Karlstad
 • Golvläggning

  2 rum och kök på 55 kvadrat som ska ha samma parkett överallt. Parketten läggs på befintligt golv. Lister tas av sedan på igen.

  Karlstad
 • Golvläggning

  Mycket begränsad vattenskada, 1 planka som rest sig några m. m Tacksam byte 1-4 plankor i parkettgolv från 2018. Tacksam kostandsförslag!

  Karlstad
 • Golvläggning

  Jag och min man vill lägga in fiskbensparkett i vårt 30-talshus. Vi kommer att utföra grundarbetet själva med spårade spånskivor/värmeslingor, men behöver hjälp med att lägga parketten och eventuell slipning. Ytan omfattar ca 50m2.

  Karlstad
 • Golvläggning

  Vi önskar offert på en trapprenovering och en hall på ca. 3 m2. I trappan och hallen ligger det idag linoleummatta.

  Hammarö
 • Finsnickare / Snickerier

  Hejvsan söker jobb som parkettläggare och parkettslipare

  Karlstad

Så tyckte kunderna

"Nu skulle det bli av! Äntligen skulle vi riva ut det gamla slitna golvet i vardagsrummet och lägga in en lite mörkare variant av ekparkett. Min man är ganska händig men vi tänkte att nu med ROT-avdraget är det ju lika bra att spara den tiden själva och låta proffs göra jobbet istället. Började söka på nätet och hittade snabbt Golvlaggare.com. Tyckte att tjänsten såg jättebra ut så fyllde i formuläret och skickade in min offertförfrågan. Inom 2 dagar hade två olika företag ringt och ytterligare tre golvläggare hade mailat mig. Wow vilket gensvar det var tänkte jag och begärde in offert på jobbet bland de som kontaktat mig. Valde faktiskt inte den som var allra billigast då jag gick mycket på magkänsla. Golvläggningen tog cirka 8 timmar och nu sitter jag i mitt nya fina vardagsrum ock skriver detta. Tack för en fin tjänst, jag är jättenöjd!"

// Sofia, Stockholm

Skapa offertförfrågan