Register

GRATIS TJÄNST

Golvläggare i Svalöv

Söker du en golvläggare i Svalöv som kan hjälpa dig med dina behov? Använder du dig utav vår tjänst innebär det att vi kommer se till att upp till fem intresserade golvläggare kommer kontakta dig med deras kostnadsförslag. Eftersom vi har massor med anslutna företag hittar vi säkerligen en golvläggare snabbt åt dig.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 093 förfrågningar i Januari 2021

Golvläggning

Lund

Golvläggning

Malmö

Golvläggning

Malmö

Hittade 0 företag

Kommuninformation

Svalöv kommun ligger mitt i Öresundsregionen i Skåne och har ca 13100 invånare. Terrängen består till största delen av lövskog och jordbrukslandskap. Näringslivet domineras av jordbruket som är klart dominerande. I området finns mycket parker och även en konstgjord sjö.

Senaste förfrågningar

 • Golvläggning

  Vi är intresserade av att få ett ungefärligt pris på att lägga massivt trägolv (i form av plankor) på ca 25 km2. Det rör sig om kök och hall. Vi är precis i början av tankarna kring detta och vet ännu inte vilken träsort vi kommer att välja.

  Lund
 • Golvläggning

  Vi har ett rum på ca 8,5 m2 som vi skulle vilja ha fiskbensparkett i av ek. 14 mm. Tror det behöver flytspacklas.

  Malmö
 • Golvläggning

  Lägga nytt linoleum golv i köket, eventuellt i korridoren till . Ca. 18-20 kvm köket och 6-7 kvm korridoren

  Malmö
 • Golvläggning

  Lägga nytt klickgolv på ca19 km’ i ett sovrum på övanvåningen i en 70 tals villa Och ta bort de gamla golvet Har material hemma behöver någon som gör jobbet mvh Sabina

  Staffanstorp
 • Golvläggning

  Läggning av Kasthalls industriparkett (ek), 10 kvadratmeter, i ett kontor i ett gammalt stall. Inkl slipa, hårdwaxolja. Lämplig jobb för praktikant (i lantlig miljö, inte premiumvilla-förstaparkett).

  Lund
 • Golvläggning

  Att lägga 13 kvm laminatgolv i sovrummet. Raka vägar, endast 2 hål för rör, brådskande

  Helsingborg
 • Golvläggning

  Jag vill ha hjälp med att lägga vinylgolv (plattor i klick) i vardagsrum och hall. Ytan är cirka 25 m2. Jag vill ha hjälp med att ta bort befintligt parkettgolv + laminatgolv och lister.

  Ystad

Så tyckte kunderna

"Nu skulle det bli av! Äntligen skulle vi riva ut det gamla slitna golvet i vardagsrummet och lägga in en lite mörkare variant av ekparkett. Min man är ganska händig men vi tänkte att nu med ROT-avdraget är det ju lika bra att spara den tiden själva och låta proffs göra jobbet istället. Började söka på nätet och hittade snabbt Golvlaggare.com. Tyckte att tjänsten såg jättebra ut så fyllde i formuläret och skickade in min offertförfrågan. Inom 2 dagar hade två olika företag ringt och ytterligare tre golvläggare hade mailat mig. Wow vilket gensvar det var tänkte jag och begärde in offert på jobbet bland de som kontaktat mig. Valde faktiskt inte den som var allra billigast då jag gick mycket på magkänsla. Golvläggningen tog cirka 8 timmar och nu sitter jag i mitt nya fina vardagsrum ock skriver detta. Tack för en fin tjänst, jag är jättenöjd!"

// Sofia, Stockholm

Skapa offertförfrågan