Register

GRATIS TJÄNST

Golvläggare i Ystad

Letar du efter en golvläggare i Ystad? Att hitta kompetenta golvläggare har aldrig var enklare! Vi har många anslutna golvläggare som vi förmedlar din offertförfrågan till. Tjänsten är superenkel att använda samtidigt som man sparar massor av timmar.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     644 förfrågningar i Januari 2024

Golvläggning

Lund

Golvläggning

Landskrona

Golvläggning

Trelleborg

Visar alla Golvläggare i Ystad

Färghuset i Ystad AB

Box 1014 Ystad

0411 - 557400

Medlem av Golvbranschen

Ändra uppgifter

Kommuninformation

Ystad kommun ligger i Skåne län och har ca 27800 invånare. Ystad har en medeltida stadskärna och en lång kuststräcka med härliga sandstränder. I övrigt är nästan hela ytan upptagen av uppodlad jordbruksmark. Ystad har färjeförbindelse med Bornholm och Polen. Näringslivet domineras av många industriföretag.

Senaste förfrågningar

 • Golvläggning

  Jag har fiskbens parkett från 50-talet som har blivit fuktskadad. Skadan är endast ytlig så golvet i samma rum behöver bytas ut. Det rör sig om en hall på ungefär 2-3 Kvm.

  Lund
 • Golvläggning

  Lägga underlag och laminat (klickgolv) i vardagsrum på 23,1kvm, anslutande hall ca 13 kvm, samt ett sovrum på 8,7kvm. En önskan är att i alla dessa rum också gera och sätta lister. Samt i två sovrum till (9kvm samt 12kvm) sätta lister.

  Landskrona
 • Golvläggning

  Vårt laminatgolv i hallen är vattenskadat och vi skulle behövt få det upprivet och sen nytt golv lagt, ytan är ca 6,02 kvadratmeter. Vad skulle det kosta för upprivning av det gamla golvet, nytt golv lagt inklusive arbetskostnad?Utan rutavdrag!

  Trelleborg
 • Golvläggning

  Golvläggning av laminatgolv på yta enligt bifogad bild. Drygt 40kvm. Under befintligt golv liggen golvdskivor/spånskivor som lades samtidigt som befintligt golv 2014.

  Svedala
 • Golvläggning

  Laminatgolv till vardagsrum på ca 18m², nivåskillnad mellan rummen, hjälp med detalj lister och trösklar i hall och kök.

  Klippan
 • Golvläggning

  Limma linoleum på ståltrappas 17 trappsteg samt ett stål-stanneplan överst.

  Staffanstorp
 • Golvläggning

  Behöver byta ut parket i köket pga vattenläcka från kylen. Vill ha offert på material och arbetskostnad. Köket är ca21 kvm stor.

  Trelleborg

Så tyckte kunderna

"Nu skulle det bli av! Äntligen skulle vi riva ut det gamla slitna golvet i vardagsrummet och lägga in en lite mörkare variant av ekparkett. Min man är ganska händig men vi tänkte att nu med ROT-avdraget är det ju lika bra att spara den tiden själva och låta proffs göra jobbet istället. Började söka på nätet och hittade snabbt Golvlaggare.com. Tyckte att tjänsten såg jättebra ut så fyllde i formuläret och skickade in min offertförfrågan. Inom 2 dagar hade två olika företag ringt och ytterligare tre golvläggare hade mailat mig. Wow vilket gensvar det var tänkte jag och begärde in offert på jobbet bland de som kontaktat mig. Valde faktiskt inte den som var allra billigast då jag gick mycket på magkänsla. Golvläggningen tog cirka 8 timmar och nu sitter jag i mitt nya fina vardagsrum ock skriver detta. Tack för en fin tjänst, jag är jättenöjd!"

// Sofia, Stockholm

Skapa offertförfrågan