Register

GRATIS TJÄNST

Golvläggare i Åtvidaberg

Letar du efter en golvläggare i Åtvidaberg? Att hitta kompetenta golvläggare har aldrig var enklare! Fyll i det enkla och korta formuläret nedan så skickar vi din förfrågan vidare till intressanta företag. Se till att spara både tid och pengar genom att låta oss sköta den jobbiga biten.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 651 förfrågningar i Augusti 2022

Golvläggning

Linköping

Golvläggning

Norrköping

Golvläggning

Norrköping

Hittade 0 företag

Filtrering

Sökfilter

 • Östergötlands län
 • Åtvidabergs kommun

Kommuninformation

Åtvidaberg är en kommun belägen mitt i Östergötland med ca 11500 invånare. Åtvidaberg är en kommun rik på skog och sjöar med mycket sprickdalar. Det finns en gammal rik brukshistoria i kommunen och likaså inom fotbollen. Industrisektor dominerar fortfarande inom näringslivet.

Senaste förfrågningar

 • Golvläggning

  Hej! Vi behöver hjälp med att lägga nytt laminatgolv och en tröskel då det gamla är lite fuktskadat. Det är ca:10m långt och bredd ca:

  Linköping
 • Golvläggning

  Jag har en fråga om ni kan lägga våtrumsmatta i en ”golvplatta/låda” som ska fungera som enklare duschgolv i en camper. Jag kan lämna in den så det går att utföra på er plats. I botten sitter i den ett översvämningsskydd med klämring där mattan ska under.

  Norrköping
 • Golvläggning

  Ett 1920-tals kök och hall har ett golv som behöver åtgärdas, ca 25 kvm. - matta tas bort och forslas bort - golv under slipas och oljas alternativt vaxas - om golvet under är för dåligt behöver nytt läggas:trä eller ekparkett - tröskel mellan kök och hall kan behövas - förmodligen behövs 3/4-stavar till golvlisterna

  Norrköping
 • Golvläggning

  Hej jag bor i en lägenhet på Skrivaregatan iSkäggetorp hyresvärd Willhem Vill ha ett nytt köksgolv vänliga hälsningar Ann-Cathryn Andersson

  Linköping
 • Badrumsrenovering

  Vi renoverar badrummet själva men behöver hjälp med att lägga in våtrumsnatta.

  Motala
 • Golvläggning

  Läggning av fiskbensparkett från Barlinek (klickgolv). Ska läggas genomgående på entréplan som är ca 70kvm varav ca 56kvm där golv ska läggas. Det ska ej vara trösklar och det förekommer nivåskillnader mellan rummen och behöver åtgärdas innan golvläggning kan ske.

  Norrköping
 • Golvläggning

  Vad kostar det att byta golv cirka 30 kvm i köket .

  Motala

Så tyckte kunderna

"Nu skulle det bli av! Äntligen skulle vi riva ut det gamla slitna golvet i vardagsrummet och lägga in en lite mörkare variant av ekparkett. Min man är ganska händig men vi tänkte att nu med ROT-avdraget är det ju lika bra att spara den tiden själva och låta proffs göra jobbet istället. Började söka på nätet och hittade snabbt Golvlaggare.com. Tyckte att tjänsten såg jättebra ut så fyllde i formuläret och skickade in min offertförfrågan. Inom 2 dagar hade två olika företag ringt och ytterligare tre golvläggare hade mailat mig. Wow vilket gensvar det var tänkte jag och begärde in offert på jobbet bland de som kontaktat mig. Valde faktiskt inte den som var allra billigast då jag gick mycket på magkänsla. Golvläggningen tog cirka 8 timmar och nu sitter jag i mitt nya fina vardagsrum ock skriver detta. Tack för en fin tjänst, jag är jättenöjd!"

// Sofia, Stockholm

Skapa offertförfrågan