Register

GRATIS TJÄNST

Golvläggare i Boxholm

Letar du efter en golvläggare i Boxholm? Att hitta kompetenta golvläggare har aldrig var enklare! Genom att fylla i det korta formuläret så kommer vi förmedla vidare din offert till massor av anslutna golvläggare. Vi tycker inte att det är rätt att du slösar din dyrbara tid på att jaga golvläggare. Vi vänder på kakan och låter golvläggarna jaga dig istället.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 316 förfrågningar i April 2021

Golvläggning

Finspång

Golvläggning

Linköping

Golvläggning

Norrköping

Hittade 0 företag

Filtrering

Kommuninformation

Boxholms kommun har ca 5300 invånare. Naturen är sagolikt vacker med bl.a. sjön Sommen. Sommen är en av Sveriges större klarvattensjöar och har en skärgårdslik miljö med närmare 300 öar. Med en mer än 200-årig järnbrukstradition har Boxholms bruk bildat stommen i traktens näringsliv.

Senaste förfrågningar

 • Golvläggning

  Lägga Parkettgolv övervåning 70 kvm Jag kan hjälpa till att riva

  Finspång
 • Golvläggning

  Jag har tagit bort en plastmatta som låg i ett rum på 13,2 kvm. Halva golvet under är parkett och andra halvan är masonit. Det finns en nivåskillnad på 1-2 mm där golven möts pga en demonterad vägg.

  Linköping
 • Golvläggning

  Vattenskada under kyl. Byta laminatgolv i kök/vardagsrum ca 40 kvm.

  Norrköping
 • Golvläggning

  Golvläggning i kök. Uppskattad mätning ca 9-10 kvm. Just nu ligger en brun linolium/plastmatta.

  Norrköping
 • Golvläggning

  Vattenskada under kylskåp. Måste lägga om ca 45 kvm, försäkringsoffert

  Norrköping
 • Golvläggning

  Byta golv i sommarstuga- runt 14 kvm. Idag plast- osäker vad byta till.

  Norrköping
 • Golvläggning

  Plastmatta i nytt toalettrum i fritidshus. Enda golvgenomföring är en nymonterad Purus- golvbrunn med lokalt fall. Toalett är av förbränningstyp, alltså utan avlopp.

  Söderköping

Så tyckte kunderna

"Nu skulle det bli av! Äntligen skulle vi riva ut det gamla slitna golvet i vardagsrummet och lägga in en lite mörkare variant av ekparkett. Min man är ganska händig men vi tänkte att nu med ROT-avdraget är det ju lika bra att spara den tiden själva och låta proffs göra jobbet istället. Började söka på nätet och hittade snabbt Golvlaggare.com. Tyckte att tjänsten såg jättebra ut så fyllde i formuläret och skickade in min offertförfrågan. Inom 2 dagar hade två olika företag ringt och ytterligare tre golvläggare hade mailat mig. Wow vilket gensvar det var tänkte jag och begärde in offert på jobbet bland de som kontaktat mig. Valde faktiskt inte den som var allra billigast då jag gick mycket på magkänsla. Golvläggningen tog cirka 8 timmar och nu sitter jag i mitt nya fina vardagsrum ock skriver detta. Tack för en fin tjänst, jag är jättenöjd!"

// Sofia, Stockholm

Skapa offertförfrågan