Register

GRATIS TJÄNST

Golvläggare i Mjölby

Söker du efter proffessionella golvläggare runtomkring Mjölby? Sluta då leta och låt oss göra det istället! Använder man sig utav vår offerttjänst får man upp till fem kostnadsfria anbud från golvläggare som är intresserade av att utföra ditt uppdrag. Vi tycker inte att det är rätt att du slösar din dyrbara tid på att jaga golvläggare. Vi vänder på kakan och låter golvläggarna jaga dig istället.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 214 förfrågningar i Mars 2021

Golvläggning

Norrköping

Golvläggning

Linköping

Golvläggning

Norrköping

Visar alla Golvläggare i Mjölby

AB Mjölby Golvbeläggning

Kungsvägen 13, MJÖLBY

0142 - 18020

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Ändra uppgifter

Filtrering

Kommuninformation

Mjölby kommun ligger i Östergötland och har länge varit en järnvägsknut som sammanbinder Södra stambanan med järnväg mot tex Hallsberg. Kommunen har ca 25600 invånare och näringslivet domineras av tillverkningsindustri.

Senaste förfrågningar

  • Golvläggning

    Lägga parkett golv efter en fukt skada från diskmaskinen

    Norrköping
  • Golvläggning

    Jag behöver byta ut mitt gamla paket golv mot nya pakett golv i vardagsrum på 26,2 kvm och köket på 10 kvm. Vill gärna har pris specifikation både fast och timpris. Underlag är betong, det är en bostadrätt lägenhet.

    Linköping
  • Golvläggning

    Läggning av Pergo Festival (easy klick) i sovrum på 14 kv. m. Dämpningsunderlag redan utlagt. Halva rummet lagt men jag tror något är fel, då det inte är lätt att få ihopbrädorna på rätt sätt

    Norrköping
  • Golvläggning

    Byte av knarrande golv i vardagsrum 20m2 till nytt laminatgolv ink. bortforsling av gammalt golv

    Norrköping
  • Golvläggning

    Parkett golv som har släppt på ett par rutor. Äventuellt limma om plattorna och slipa om golvet.

    Norrköping
  • Golvläggning

    övervåning, allrum ca 30m2. nu finns plastgolv. Önskar liknade golv, vinylgolv

    Linköping
  • Golvläggning

    Lägga Pergo Vinyl, easy click, på en yta av 32 kvm fördelat på två rum plus att sätta nya golvlister. Endast arbetskostnad!

    Norrköping

Så tyckte kunderna

"Nu skulle det bli av! Äntligen skulle vi riva ut det gamla slitna golvet i vardagsrummet och lägga in en lite mörkare variant av ekparkett. Min man är ganska händig men vi tänkte att nu med ROT-avdraget är det ju lika bra att spara den tiden själva och låta proffs göra jobbet istället. Började söka på nätet och hittade snabbt Golvlaggare.com. Tyckte att tjänsten såg jättebra ut så fyllde i formuläret och skickade in min offertförfrågan. Inom 2 dagar hade två olika företag ringt och ytterligare tre golvläggare hade mailat mig. Wow vilket gensvar det var tänkte jag och begärde in offert på jobbet bland de som kontaktat mig. Valde faktiskt inte den som var allra billigast då jag gick mycket på magkänsla. Golvläggningen tog cirka 8 timmar och nu sitter jag i mitt nya fina vardagsrum ock skriver detta. Tack för en fin tjänst, jag är jättenöjd!"

// Sofia, Stockholm

Skapa offertförfrågan