Register

GRATIS TJÄNST

Golvläggare i Gnesta

Behöver du hjälp med att kontakta de lokala golvläggarna i Gnesta? Låt oss hjälpa dig! Helt gratis matchar vi ditt uppdrag till mängder med anslutna golvläggare. Låter man golvläggarna konkurrera om ditt uppdrag sparar man förhoppningsvis både pengar och tid.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 043 förfrågningar i Juni 2024

Golvläggning

Katrineholm

Golvläggning

Eskilstuna

Golvläggning

Nyköping

Hittade 0 företag

Filtrering

Sökfilter

 • Södermanlands län
 • Gnesta kommun

Kommuninformation

Gnesta är en ung kommun i hjärtat av den sörmländska kulturbygden med ca 10100 invånare. Gnesta kommun är en utpräglad småföretagarort med drygt 950 registrerade företag. Många av dem är lantbruk.

Senaste förfrågningar

 • Golvläggning

  Läggning av 9,1 kvm vinylgolv (Eggers) i fritidshus i Varbro, Katrineholm.

  Katrineholm
 • Golvläggning

  Renovering av golv med repor,

  Eskilstuna
 • Golvläggning

  Vi har öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, ca 32kvm tillsammans. De är olika golv i rummet, i vardagsrummet är de parkett och i köket tror vi att de är laminat. De är nivåskillnad mellan rummen och vardagsrummet är också väldigt snett.

  Nyköping
 • Golvläggning

  Golvslipning eventuellt byta golvet

  Strängnäs
 • Golvläggning

  Ta bort ett gammalt golv, sannolikt spånskivor med plastmatta på. Isolera ett oisolerat utrymme och lägga ett trägolv med granbrädor ca 87 mm breda. Resten av huset har detta mått på befintligt golv.

  Nyköping
 • Golvslipning

  Hej. Jag behöver hjälp med att slipa mitt golv men även köra efterbehandling i form av lack. Det är en ekparkett på 61,62 kvm.

  Eskilstuna
 • Golvläggning

  Golvläggning av fiskbensparkett, 30 kvm totalt i kök och vardagsrum

  Nyköping

Så tyckte kunderna

"Nu skulle det bli av! Äntligen skulle vi riva ut det gamla slitna golvet i vardagsrummet och lägga in en lite mörkare variant av ekparkett. Min man är ganska händig men vi tänkte att nu med ROT-avdraget är det ju lika bra att spara den tiden själva och låta proffs göra jobbet istället. Började söka på nätet och hittade snabbt Golvlaggare.com. Tyckte att tjänsten såg jättebra ut så fyllde i formuläret och skickade in min offertförfrågan. Inom 2 dagar hade två olika företag ringt och ytterligare tre golvläggare hade mailat mig. Wow vilket gensvar det var tänkte jag och begärde in offert på jobbet bland de som kontaktat mig. Valde faktiskt inte den som var allra billigast då jag gick mycket på magkänsla. Golvläggningen tog cirka 8 timmar och nu sitter jag i mitt nya fina vardagsrum ock skriver detta. Tack för en fin tjänst, jag är jättenöjd!"

// Sofia, Stockholm

Skapa offertförfrågan