Register

GRATIS TJÄNST

Golvläggare i Katrineholm

Ska du lägga nytt golv och letar efter kompetenta golvläggare i Katrineholm? Då har du kommit rätt! Fyller man i formuläret så kommer vi förmedla vidare din offert till de lokala golvläggarna. Låt oss sköta den jobbiga biten så kan du använda tiden till något annat.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 210 förfrågningar i December 2021

Golvläggning

Strängnäs

Golvläggning

Eskilstuna

Golvläggning

Strängnäs

Hittade 0 företag

Filtrering

Sökfilter

 • Södermanlands län
 • Katrineholms kommun

Kommuninformation

Katrineholms kommun är en av nio kommuner i Sörmland (Södermanlands län) och har ca 32200 invånare. Katrineholm ligger efter västra stambanan, mindre än en timmes resa från Stockholm. Näringslivet domineras av industriföretag.

Senaste förfrågningar

 • Golvläggning

  Hej ett rum 18 kvm gästrum med tillhörande toalett ca 2 kvm behöver läggas nytt golv. Finns en golvskada från ett tungt skåp och lite upprivet på ett litet ställe. Vad skulle det kosta?

  Strängnäs
 • Golvläggning

  Hej, jag undrar vad det skulle kosta att lägga klinkers golv i en hall?Det hmdlar då om ca 10 m2 och tidigare gålv behöver först rivas bort.

  Eskilstuna
 • Golvläggning

  Rum 18 kvm som behöver nytt golv. + liten toalett 1 x 2 m. En skada på sovrumsgolvet efter skoå

  Strängnäs
 • Golvläggning

  Hej! Rum + toalett på 18 kvm behöver nytt golv. På ett ställe är golvet skadat och uppgivet av ett skåp.

  Strängnäs
 • Golvläggning

  Byta plastmatta i trapphus i 3 våningshyreshus. Trappan är svängd.

  Strängnäs
 • Golvläggning

  Skall lägga in en billig plastmatta i ett utrymme om ca 7 kvadrat. Skall användas som slaktbod så priset är viktigare än kvaliteten eller färgen på mattan.

  Eskilstuna
 • Golvläggning

  Lägga ett compositgolv på drygt 20kv. meter i uterum.

  Eskilstuna

Så tyckte kunderna

"Nu skulle det bli av! Äntligen skulle vi riva ut det gamla slitna golvet i vardagsrummet och lägga in en lite mörkare variant av ekparkett. Min man är ganska händig men vi tänkte att nu med ROT-avdraget är det ju lika bra att spara den tiden själva och låta proffs göra jobbet istället. Började söka på nätet och hittade snabbt Golvlaggare.com. Tyckte att tjänsten såg jättebra ut så fyllde i formuläret och skickade in min offertförfrågan. Inom 2 dagar hade två olika företag ringt och ytterligare tre golvläggare hade mailat mig. Wow vilket gensvar det var tänkte jag och begärde in offert på jobbet bland de som kontaktat mig. Valde faktiskt inte den som var allra billigast då jag gick mycket på magkänsla. Golvläggningen tog cirka 8 timmar och nu sitter jag i mitt nya fina vardagsrum ock skriver detta. Tack för en fin tjänst, jag är jättenöjd!"

// Sofia, Stockholm

Skapa offertförfrågan