Register

GRATIS TJÄNST

Golvläggare i Hudiksvall

Vill du få kontakt med de lokala golvläggarna i Hudiksvall? Använd vår offerttjänst så gör vi det lättare för dig. Beskriv vad du behöver hjälp med så sköter vi kontakten mellan dig och golvläggarna. Tjänsten är superenkel att använda samtidigt som man sparar massor av timmar.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 316 förfrågningar i April 2021

Golvläggning

Gävle

Golvläggning

Gävle

Golvläggning

Gävle

Visar alla Golvläggare i Hudiksvall

Hälsinge Golv AB

Larsvägen 3, Hudiksvall

0650 - 10023

Medlem av Golvbranschen

Ändra uppgifter

JANNES GOLV I HUDIKSVALL AB

Box 81, HUDIKSVALL

0650 - 16785

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Gävleborgs län
 • Hudiksvalls kommun

Kommuninformation

Hudiksvall kommun ligger utefter Hälsinglands kust och har knappt 37000 invånare. Historiskt var sjöfarten och trähandeln dominerande och idag är det verkstadsindustrin som är viktig för kommunen.

Senaste förfrågningar

 • Golvläggning

  Yta:3,7 x 5,9 m . Nytt klickgolv finns på plats ( https://www. holseogwibroe. se/varor/bambu-extreme-klick-karboniserat-mattlack/bambu-extreme ) totalt 16 paket om 1,98kvm vardera, 2 brädors längd passar kortsidan i rummet med ca 5mm till 10mm marginal.

  Gävle
 • Golvläggning

  Inläggning av ett laminatgolv på ca 20 kvadratmeter

  Gävle
 • Golvläggning

  Lägga klick golv i två rum. Ta bort och sätta dit socklar i rummen också. Det ena rummet ca 20 kvadrat och det andra ca 15 kvadrat.

  Gävle
 • Golvläggning

  Lägenhet i centrala sandviken:Golvslipning+ lackning av ca 26 kvm ekparkett och golvläggning med ny Ekparkett på ca 41 kvm fördelat på kök ca 11, ett mindre sovrum ca 7, ett större sovrum ca13, hall, ca 7 klädkammare ca 3. Nya socklar i dessa rum, totalt ca 58 meter.

  Sandviken
 • Golvläggning

  Lägga golv i en avlång hall ca 10 kvm, samt i ett sovrum ca 10 kvm där också.

  Söderhamn
 • Golvläggning

  Skulle vilja ha ett hallgolv på ca 10kvadrat lagt 4 trösklar monterade samt golvlist lagd för golv på cirka 40 kvadrat

  Gävle
 • Golvläggning

  Lägga ett laminatgolv på 20 kvm på 2 vinklar i vardagsrum på ett gammalt parkettgolv.

  Gävle

Så tyckte kunderna

"Nu skulle det bli av! Äntligen skulle vi riva ut det gamla slitna golvet i vardagsrummet och lägga in en lite mörkare variant av ekparkett. Min man är ganska händig men vi tänkte att nu med ROT-avdraget är det ju lika bra att spara den tiden själva och låta proffs göra jobbet istället. Började söka på nätet och hittade snabbt Golvlaggare.com. Tyckte att tjänsten såg jättebra ut så fyllde i formuläret och skickade in min offertförfrågan. Inom 2 dagar hade två olika företag ringt och ytterligare tre golvläggare hade mailat mig. Wow vilket gensvar det var tänkte jag och begärde in offert på jobbet bland de som kontaktat mig. Valde faktiskt inte den som var allra billigast då jag gick mycket på magkänsla. Golvläggningen tog cirka 8 timmar och nu sitter jag i mitt nya fina vardagsrum ock skriver detta. Tack för en fin tjänst, jag är jättenöjd!"

// Sofia, Stockholm

Skapa offertförfrågan