Register

GRATIS TJÄNST

Golvläggare i Nordanstig

Letar du efter en golvläggare i Nordanstig? Att hitta kompetenta golvläggare har aldrig var enklare! Fyller man i formuläret så kommer vi förmedla vidare din offert till de lokala golvläggarna. Spara massor med tid genom att använda våran offerttjänst.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 811 förfrågningar i Maj 2021

Golvläggning

Ockelbo

Golvläggning

Gävle

Badrumsrenovering

Sandviken

Hittade 0 företag

Filtrering

Sökfilter

  • Gävleborgs län
  • Nordanstigs kommun

Kommuninformation

Nordanstig ligger i norra Hälsingland nästan mitt i Sverige och har ca 9700 invånare. Kommunen har både kust med fina stränder och djupa skogar. Förr i tiden var det skogsindustrin som dominerade i näringslivet men nu består det mest av små företag i tjänste och servicenäringen.

Senaste förfrågningar

  • Golvläggning

    Byte av golvbeläggning i v-rum c:a 45 kvm.

    Ockelbo
  • Golvläggning

    Knarrande fiskbensparkett, ca 60 kvm. På vissa ställen, där man oftast går, knarrar det väldigt mycket. Jag undrar om ni kan åtgärda problemet utan att lägga om golvet (jag vill absolut ha originalgolvet kvar), och tar i så fall gärna ett offert med pris efter rotavdrag.

    Gävle
  • Badrumsrenovering

    Behöver hjälp med att byta brunn och gjutning av golv/golvvärme. Tanken är att byta från vanlig brunn till linjebrunn vid väggen. Mått på rummet är ca:2. 2 ×1. 20 Betonggolv.

    Sandviken
  • Golvläggning

    Lägga in ca 16 m2 parkettgolv från Tarkett. Golvet finns på plats. Dock ej golvlister, vilket jag önskar ha hjälp med införskaffandet.

    Hudiksvall
  • Golvläggning

    Jag vill lägga nytt golv (laminat golv) till vardagsrummet ca 40 kvm. Ich hallen, hur mycket kostar?

    Söderhamn
  • Golvläggning

    Jag önskar offert på följande:Rivning av befintligt, och inläggning av nytt, parkettgolv i vardagsrum. Rumsyta ca.

    Gävle
  • Golvläggning

    Yta:3,7 x 5,9 m . Nytt klickgolv finns på plats ( https://www. holseogwibroe. se/varor/bambu-extreme-klick-karboniserat-mattlack/bambu-extreme ) totalt 16 paket om 1,98kvm vardera, 2 brädors längd passar kortsidan i rummet med ca 5mm till 10mm marginal.

    Gävle

Så tyckte kunderna

"Nu skulle det bli av! Äntligen skulle vi riva ut det gamla slitna golvet i vardagsrummet och lägga in en lite mörkare variant av ekparkett. Min man är ganska händig men vi tänkte att nu med ROT-avdraget är det ju lika bra att spara den tiden själva och låta proffs göra jobbet istället. Började söka på nätet och hittade snabbt Golvlaggare.com. Tyckte att tjänsten såg jättebra ut så fyllde i formuläret och skickade in min offertförfrågan. Inom 2 dagar hade två olika företag ringt och ytterligare tre golvläggare hade mailat mig. Wow vilket gensvar det var tänkte jag och begärde in offert på jobbet bland de som kontaktat mig. Valde faktiskt inte den som var allra billigast då jag gick mycket på magkänsla. Golvläggningen tog cirka 8 timmar och nu sitter jag i mitt nya fina vardagsrum ock skriver detta. Tack för en fin tjänst, jag är jättenöjd!"

// Sofia, Stockholm

Skapa offertförfrågan