Register

GRATIS TJÄNST

Golvläggare i Sandviken

Har du tänkt att lägga ett nytt golv? Använda vår tjänst för att snabbt få tag i golvläggare i Sandviken. Tjänsten fungerar kort sagt så att intresserade golvläggarna kontaktar dig med deras erbjudande. Max fem företag får svara. Låt oss sköta den jobbiga biten så kan du använda tiden till något annat.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 316 förfrågningar i April 2021

Golvläggning

Gävle

Golvläggning

Gävle

Golvläggning

Gävle

Visar alla Golvläggare i Sandviken

Hanssons Golvslipning AB, J

Länsmansvägen 7, Sandviken

026 - 185590

Medlem av Golvbranschen

Ändra uppgifter

Palmbergs Golvservice AB

Box 106, Sandviken

026 - 259980

Medlem av Golvbranschen

Ändra uppgifter

Perssons Golv AB, S

Box 199, Sandviken

026 - 272701

Medlem av Golvbranschen

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Gävleborgs län
 • Sandvikens kommun

Kommuninformation

Sandviken kommun ligger i hjärtat av Gästrikland och har ca 36800 invånare. Sandviken är för många känt för sitt duktiga bandylag och har genom det en av Sveriges största inomhushallar. Det är en riktig skogskommun och näringslivet består först och främst av industriföretag där Sandvik är den klart största arbetsgivaren.

Senaste förfrågningar

 • Golvläggning

  Yta:3,7 x 5,9 m . Nytt klickgolv finns på plats ( https://www. holseogwibroe. se/varor/bambu-extreme-klick-karboniserat-mattlack/bambu-extreme ) totalt 16 paket om 1,98kvm vardera, 2 brädors längd passar kortsidan i rummet med ca 5mm till 10mm marginal.

  Gävle
 • Golvläggning

  Inläggning av ett laminatgolv på ca 20 kvadratmeter

  Gävle
 • Golvläggning

  Lägga klick golv i två rum. Ta bort och sätta dit socklar i rummen också. Det ena rummet ca 20 kvadrat och det andra ca 15 kvadrat.

  Gävle
 • Golvläggning

  Lägenhet i centrala sandviken:Golvslipning+ lackning av ca 26 kvm ekparkett och golvläggning med ny Ekparkett på ca 41 kvm fördelat på kök ca 11, ett mindre sovrum ca 7, ett större sovrum ca13, hall, ca 7 klädkammare ca 3. Nya socklar i dessa rum, totalt ca 58 meter.

  Sandviken
 • Golvläggning

  Lägga golv i en avlång hall ca 10 kvm, samt i ett sovrum ca 10 kvm där också.

  Söderhamn
 • Golvläggning

  Skulle vilja ha ett hallgolv på ca 10kvadrat lagt 4 trösklar monterade samt golvlist lagd för golv på cirka 40 kvadrat

  Gävle
 • Golvläggning

  Lägga ett laminatgolv på 20 kvm på 2 vinklar i vardagsrum på ett gammalt parkettgolv.

  Gävle

Så tyckte kunderna

"Nu skulle det bli av! Äntligen skulle vi riva ut det gamla slitna golvet i vardagsrummet och lägga in en lite mörkare variant av ekparkett. Min man är ganska händig men vi tänkte att nu med ROT-avdraget är det ju lika bra att spara den tiden själva och låta proffs göra jobbet istället. Började söka på nätet och hittade snabbt Golvlaggare.com. Tyckte att tjänsten såg jättebra ut så fyllde i formuläret och skickade in min offertförfrågan. Inom 2 dagar hade två olika företag ringt och ytterligare tre golvläggare hade mailat mig. Wow vilket gensvar det var tänkte jag och begärde in offert på jobbet bland de som kontaktat mig. Valde faktiskt inte den som var allra billigast då jag gick mycket på magkänsla. Golvläggningen tog cirka 8 timmar och nu sitter jag i mitt nya fina vardagsrum ock skriver detta. Tack för en fin tjänst, jag är jättenöjd!"

// Sofia, Stockholm

Skapa offertförfrågan