Register

GRATIS TJÄNST

Golvläggare i Hylte

Behöver du hjälp av en kompetent golvläggare? Att snabbt hitta golvlägare i Hylte har aldrig varit enklare! Vi förmedlar alltså kontakten mellan dig och golvläggarna. Man kan få upp till fem kostnadsfria anbud. Tjänsten är superenkel att använda samtidigt som man sparar massor av timmar.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 811 förfrågningar i Maj 2021

Golvläggning

Kungsbacka

Mattläggning

Laholm

Golvläggning

Kungsbacka

Hittade 0 företag

Filtrering

Sökfilter

 • Hallands län
 • Hylte kommun

Kommuninformation

Hylte kommun belägen i både Halland och Småland har ca 10200 invånare. Hylte kommun är ett resultat av kommunsammanslagningen 1974 då kommunerna Hyltebruk, Torup och Unnaryds kommun slogs samman. Det är en småföretagarkommun, och näringslivet domineras av tillverkningsindustri.

Senaste förfrågningar

 • Golvläggning

  Attefallshus på två våningar Massivt fiskbensparket ligger där i dag. Det skall slipas och behandlas med PALLMANS produkter. Önskar enbart firmor som jobbar med PALLMAN

  Kungsbacka
 • Mattläggning

  Hej! Jag ska renovera min gästtoalett (wc och handfat, EJ dusch). Golvet är 125cm x 140cm.

  Laholm
 • Golvläggning

  Hej, Jag skulle vilja lägga nytt golv på bottenvåningen i mitt radhus på Godhemsgatan i Kungsbacka. Hall, kök och vardagsrum. Kan jag få ett kostnadsförslag från er?

  Kungsbacka
 • Golvläggning

  Ska lägga en ny plastmatta. Ligger en befintlig i dag. Totala ytan är 60 m2.

  Kungsbacka
 • Golvläggning

  Behöver. Byta golv kök/vardagsrum öppen plan Total yta 46kvm

  Kungsbacka
 • Golvläggning

  Har ett uterum belagt med bemålat altanvirke. golvytan är fyrkantig 3x4 m. Önskaren plastmatta typ Novilon.

  Kungsbacka
 • Mattläggning

  Lägga in en heltäckningsmatta i ett sovrum.

  Falkenberg

Så tyckte kunderna

"Nu skulle det bli av! Äntligen skulle vi riva ut det gamla slitna golvet i vardagsrummet och lägga in en lite mörkare variant av ekparkett. Min man är ganska händig men vi tänkte att nu med ROT-avdraget är det ju lika bra att spara den tiden själva och låta proffs göra jobbet istället. Började söka på nätet och hittade snabbt Golvlaggare.com. Tyckte att tjänsten såg jättebra ut så fyllde i formuläret och skickade in min offertförfrågan. Inom 2 dagar hade två olika företag ringt och ytterligare tre golvläggare hade mailat mig. Wow vilket gensvar det var tänkte jag och begärde in offert på jobbet bland de som kontaktat mig. Valde faktiskt inte den som var allra billigast då jag gick mycket på magkänsla. Golvläggningen tog cirka 8 timmar och nu sitter jag i mitt nya fina vardagsrum ock skriver detta. Tack för en fin tjänst, jag är jättenöjd!"

// Sofia, Stockholm

Skapa offertförfrågan