Register

GRATIS TJÄNST

Golvläggare i Varberg

Har du tänkt att lägga ett nytt golv? Använda vår tjänst för att snabbt få tag i golvläggare i Varberg. Låt oss sköta kontakten mellan dig och golvläggarna. Att fylla i offerten är ett smidigt sätt för få kontakt med de lokal företagen. Vi tycker inte att det är rätt att du slösar din dyrbara tid på att jaga golvläggare. Vi vänder på kakan och låter golvläggarna jaga dig istället.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 811 förfrågningar i Maj 2021

Golvläggning

Kungsbacka

Mattläggning

Laholm

Golvläggning

Kungsbacka

Hittade 0 företag

Filtrering

Sökfilter

 • Hallands län
 • Varbergs kommun

Kommuninformation

Varbergs kommun ligger i Hallands län och är en kommun i tillväxt. Det bor ca 56600 invånare i kommunen den ligger vackert längs med västkusten. Exempelvis ligger Ringhals kärnkraftverk här och det är en av kommunen största arbetsgivare. Näringslivet är mycket väl utpritt över flera olika branscher.

Senaste förfrågningar

 • Golvläggning

  Attefallshus på två våningar Massivt fiskbensparket ligger där i dag. Det skall slipas och behandlas med PALLMANS produkter. Önskar enbart firmor som jobbar med PALLMAN

  Kungsbacka
 • Mattläggning

  Hej! Jag ska renovera min gästtoalett (wc och handfat, EJ dusch). Golvet är 125cm x 140cm.

  Laholm
 • Golvläggning

  Hej, Jag skulle vilja lägga nytt golv på bottenvåningen i mitt radhus på Godhemsgatan i Kungsbacka. Hall, kök och vardagsrum. Kan jag få ett kostnadsförslag från er?

  Kungsbacka
 • Golvläggning

  Ska lägga en ny plastmatta. Ligger en befintlig i dag. Totala ytan är 60 m2.

  Kungsbacka
 • Golvläggning

  Behöver. Byta golv kök/vardagsrum öppen plan Total yta 46kvm

  Kungsbacka
 • Golvläggning

  Har ett uterum belagt med bemålat altanvirke. golvytan är fyrkantig 3x4 m. Önskaren plastmatta typ Novilon.

  Kungsbacka
 • Mattläggning

  Lägga in en heltäckningsmatta i ett sovrum.

  Falkenberg

Så tyckte kunderna

"Nu skulle det bli av! Äntligen skulle vi riva ut det gamla slitna golvet i vardagsrummet och lägga in en lite mörkare variant av ekparkett. Min man är ganska händig men vi tänkte att nu med ROT-avdraget är det ju lika bra att spara den tiden själva och låta proffs göra jobbet istället. Började söka på nätet och hittade snabbt Golvlaggare.com. Tyckte att tjänsten såg jättebra ut så fyllde i formuläret och skickade in min offertförfrågan. Inom 2 dagar hade två olika företag ringt och ytterligare tre golvläggare hade mailat mig. Wow vilket gensvar det var tänkte jag och begärde in offert på jobbet bland de som kontaktat mig. Valde faktiskt inte den som var allra billigast då jag gick mycket på magkänsla. Golvläggningen tog cirka 8 timmar och nu sitter jag i mitt nya fina vardagsrum ock skriver detta. Tack för en fin tjänst, jag är jättenöjd!"

// Sofia, Stockholm

Skapa offertförfrågan