Register

GRATIS TJÄNST

Golvläggare i Laholm

Försöker du få kontakt med en golvläggare i Laholm? Då har du kommit till rätt ställe! Beskriv vad du behöver hjälp med så sköter vi kontakten mellan dig och golvläggarna. Din tid är dyrbar och du ska inte behöva lägga den på att jaga upptagna golvläggare.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 026 förfrågningar i Juli 2021

Golvläggning

Kungsbacka

Golvläggning

Kungsbacka

Mattläggning

Laholm

Visar alla Golvläggare i Laholm

Skottorps Golv & Måleri, AB

Johannebergsvägen 3 Skummeslövsstrand

0430 - 20829

Medlem av Golvbranschen

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Hallands län
 • Laholms kommun

Kommuninformation

Laholm är Hallands äldsta stad och länets sydligaste kommun. Kommunen gränsar med Skåne och Småland och där bor ca 23200 invånare. Vad det gäller näringslivet så har jordbruket har fortfarande en viktig roll, betydligt större än i riket. En annan betydelsefull faktor är de över 700 småföretagen, som utgör ryggraden i kommunens näringsliv.

Senaste förfrågningar

 • Golvläggning

  Ca 50 kvm klickgolv laminat ska läggas. Golv och underlägg inköpt. Lister och 4 trösklar köpas till och ev dörr 4 dörrar med kamrar.

  Kungsbacka
 • Golvläggning

  Attefallshus på två våningar Massivt fiskbensparket ligger där i dag. Det skall slipas och behandlas med PALLMANS produkter. Önskar enbart firmor som jobbar med PALLMAN

  Kungsbacka
 • Mattläggning

  Hej! Jag ska renovera min gästtoalett (wc och handfat, EJ dusch). Golvet är 125cm x 140cm.

  Laholm
 • Golvläggning

  Hej, Jag skulle vilja lägga nytt golv på bottenvåningen i mitt radhus på Godhemsgatan i Kungsbacka. Hall, kök och vardagsrum. Kan jag få ett kostnadsförslag från er?

  Kungsbacka
 • Golvläggning

  Ska lägga en ny plastmatta. Ligger en befintlig i dag. Totala ytan är 60 m2.

  Kungsbacka
 • Golvläggning

  Behöver. Byta golv kök/vardagsrum öppen plan Total yta 46kvm

  Kungsbacka
 • Golvläggning

  Har ett uterum belagt med bemålat altanvirke. golvytan är fyrkantig 3x4 m. Önskaren plastmatta typ Novilon.

  Kungsbacka

Så tyckte kunderna

"Nu skulle det bli av! Äntligen skulle vi riva ut det gamla slitna golvet i vardagsrummet och lägga in en lite mörkare variant av ekparkett. Min man är ganska händig men vi tänkte att nu med ROT-avdraget är det ju lika bra att spara den tiden själva och låta proffs göra jobbet istället. Började söka på nätet och hittade snabbt Golvlaggare.com. Tyckte att tjänsten såg jättebra ut så fyllde i formuläret och skickade in min offertförfrågan. Inom 2 dagar hade två olika företag ringt och ytterligare tre golvläggare hade mailat mig. Wow vilket gensvar det var tänkte jag och begärde in offert på jobbet bland de som kontaktat mig. Valde faktiskt inte den som var allra billigast då jag gick mycket på magkänsla. Golvläggningen tog cirka 8 timmar och nu sitter jag i mitt nya fina vardagsrum ock skriver detta. Tack för en fin tjänst, jag är jättenöjd!"

// Sofia, Stockholm

Skapa offertförfrågan