Register

GRATIS TJÄNST

Golvläggare i Karlshamn

Vill du få kontakt med de lokala golvläggarna i Karlshamn? Använd vår offerttjänst så gör vi det lättare för dig. Helt kostnadsfritt matchar vi din förfrågan mot de relevanta företagen. Du kommer enkelt kunna jämföra golvläggarna för att hitta ett företag du litar på.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 228 förfrågningar i Augusti 2021

Badrumsrenovering

Karlskrona

Golvläggning

Ronneby

Golvläggning

Sölvesborg

Visar alla Golvläggare i Karlshamn

Färghuset Österport AB

Idrottsvägen 2 Karlshamn

0454 - 301860

Medlem av Golvbranschen

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Blekinge Län
 • Karlshamns kommun

Kommuninformation

Karlshamns kommun återfinns i Blekinge och har ca 30900 invånare. Karlshamn är en gemytlig handelsstad med mysiga gränder och torghandel. Den industriella verksamhet som mer än någon annan har gjort kommunen känd är förädlingen av brännvin och sprit.

Senaste förfrågningar

 • Badrumsrenovering

  Matta på golv och väggar i badrum på 8kvm.

  Karlskrona
 • Golvläggning

  Nytt golv i litet kök och hall. Kök ca 12 m2 hall 2. 5 m2. Befintligt golv är ett laminat, som jag tror kallas klickgolv ( Ikea?) Jag vill ha en fint plastgolv.

  Ronneby
 • Golvläggning

  Flytspackling av golv,lägga våtrumsmatta på golv och våtrumsmatta på vägg i duschutrymme Storlek ung 12 kvm

  Sölvesborg
 • Golvläggning

  Jag behöver hjälp med underarbetet innan jag själv lägger ett parkettgolv. Underlaget i dag är betongplatta, plast, frigolit och masonit. Det har legat ett 25mm trägolv/parkettgolv som skall ersättas med ett 16mm parkettklickgolv.

  Karlskrona
 • Golvläggning

  Hjälp att lägga matta i badrum o fixa fall, mm

  Ronneby
 • Golvläggning

  Vinylgolv på 55kvm öppen yta med skorsten i mitten Har allt matrial köpt pris på jobbet ???

  Karlshamn
 • Golvläggning

  Flytspacla och lägga klinker. Ytta 12 kvm. Klinkern är 60×60. Förarbetet är gjort pch golvvärmematta lagt. Köket är en perfekt kvadrat.

  Olofström

Så tyckte kunderna

"Nu skulle det bli av! Äntligen skulle vi riva ut det gamla slitna golvet i vardagsrummet och lägga in en lite mörkare variant av ekparkett. Min man är ganska händig men vi tänkte att nu med ROT-avdraget är det ju lika bra att spara den tiden själva och låta proffs göra jobbet istället. Började söka på nätet och hittade snabbt Golvlaggare.com. Tyckte att tjänsten såg jättebra ut så fyllde i formuläret och skickade in min offertförfrågan. Inom 2 dagar hade två olika företag ringt och ytterligare tre golvläggare hade mailat mig. Wow vilket gensvar det var tänkte jag och begärde in offert på jobbet bland de som kontaktat mig. Valde faktiskt inte den som var allra billigast då jag gick mycket på magkänsla. Golvläggningen tog cirka 8 timmar och nu sitter jag i mitt nya fina vardagsrum ock skriver detta. Tack för en fin tjänst, jag är jättenöjd!"

// Sofia, Stockholm

Skapa offertförfrågan