Register

GRATIS TJÄNST

Golvläggare i Ronneby

Behöver du hjälp med att få tag i en golvläggare i Ronneby? Använder du vår tjänst är det enkelt och går dessutom snabbt. Vi på golvläggare.se ser till att din förfrågan matchas mot relevanta företag. En sak alla ville ha mer av är tid. Se till att du sparar lite när du söker golvläggare.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 352 förfrågningar i November 2020

Golvläggning

Karlskrona

Golvläggning

Karlskrona

Golvläggning

Karlskrona

Visar alla Golvläggare i Ronneby

Hindriksons Färg & Golv AB, B.L.

Box 28, Ronneby

0457 - 16060

Medlem av Golvbranschen

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Blekinge Län
 • Ronneby kommun

Kommuninformation

Ronneby kommun som är beläget i Blekinge har ca 28500 invånare. Ronneby kommun har riktigt gamla anor med bland annat välkända fornminnen från så tidigt som 500-talet. Terrängen består av både kust, dalgångar, slätter och skog. Näringslivet består av olika näringar där skogsbruk och tillverkningsindustri dominerar.

Senaste förfrågningar

 • Golvläggning

  Vill lägga laminatgolv ovanpå plastmatta i sovrummet som är ca 14 kvm.

  Karlskrona
 • Golvläggning

  Hej Skulle vilja ha hjälp med att lägga ett Ek golv på Ca:70m2 i ett hus.

  Karlskrona
 • Golvläggning

  Lägga klick parketgolv ca 70 kvadrat meter. 3 olika rum, hall och under trappan.

  Karlskrona
 • Golvläggning

  Sätta Tarketts våtrumsbeklädnad i ett utrymme med toalett och dusch. Både golv och vägg. Golvyta 1,5 x 2 m = 3 kvm.

  Karlshamn
 • Golvläggning

  Ber om en offert som gäller lagning och slipning av parkettgolv i en lägenhet i centrala Karlskrona. Det aktuella försäkringsbolaget har besiktigat skadorna och rekommenderar lagning av de skadade ytorna och en slipning av rummets hela golvyta. Den ena skadan är längs diskbänken i köket där parketten har ”svällt”.

  Karlskrona
 • Golvläggning

  Behöver hjälp med 1) konsultation/i nspektion vid husesyn (nästa vecka) alt vid tillträde 26 aug. 2) nytt köksgolv form av klick/rutigt alt plank-golv?), 3) parkett i 2 sovrum (gärna samma som i hall och vardagsrum (holländsk variant typ Tarketts Retro), samt 3) slipa /lacka befintliga golv i hall o vardagsrum (vid behov/om möjligt). Annars lägga nytt.

  Karlskrona
 • Golvläggning

  Hej! Ska lägga golv i ett litet 50-talshus och behöver hjälp dels med att analysera omfattning utifrån skick på befintlig blir parkett( holländskt förba d typ Tarkett Retro). Kan den slipas eller måste lägga om allt?

  Karlskrona

Så tyckte kunderna

"Nu skulle det bli av! Äntligen skulle vi riva ut det gamla slitna golvet i vardagsrummet och lägga in en lite mörkare variant av ekparkett. Min man är ganska händig men vi tänkte att nu med ROT-avdraget är det ju lika bra att spara den tiden själva och låta proffs göra jobbet istället. Började söka på nätet och hittade snabbt Golvlaggare.com. Tyckte att tjänsten såg jättebra ut så fyllde i formuläret och skickade in min offertförfrågan. Inom 2 dagar hade två olika företag ringt och ytterligare tre golvläggare hade mailat mig. Wow vilket gensvar det var tänkte jag och begärde in offert på jobbet bland de som kontaktat mig. Valde faktiskt inte den som var allra billigast då jag gick mycket på magkänsla. Golvläggningen tog cirka 8 timmar och nu sitter jag i mitt nya fina vardagsrum ock skriver detta. Tack för en fin tjänst, jag är jättenöjd!"

// Sofia, Stockholm

Skapa offertförfrågan