Register

GRATIS TJÄNST

Golvläggare i Ronneby

Behöver du hjälp med att få tag i en golvläggare i Ronneby? Använder du vår tjänst är det enkelt och går dessutom snabbt. Vi på golvläggare.se ser till att din förfrågan matchas mot relevanta företag. En sak alla ville ha mer av är tid. Se till att du sparar lite när du söker golvläggare.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 026 förfrågningar i Juli 2021

Badrumsrenovering

Karlskrona

Golvläggning

Ronneby

Golvläggning

Sölvesborg

Visar alla Golvläggare i Ronneby

Hindriksons Färg & Golv AB, B.L.

Box 28 Ronneby

0457 - 16060

Medlem av Golvbranschen

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Blekinge Län
 • Ronneby kommun

Kommuninformation

Ronneby kommun som är beläget i Blekinge har ca 28500 invånare. Ronneby kommun har riktigt gamla anor med bland annat välkända fornminnen från så tidigt som 500-talet. Terrängen består av både kust, dalgångar, slätter och skog. Näringslivet består av olika näringar där skogsbruk och tillverkningsindustri dominerar.

Senaste förfrågningar

 • Badrumsrenovering

  Matta på golv och väggar i badrum på 8kvm.

  Karlskrona
 • Golvläggning

  Nytt golv i litet kök och hall. Kök ca 12 m2 hall 2. 5 m2. Befintligt golv är ett laminat, som jag tror kallas klickgolv ( Ikea?) Jag vill ha en fint plastgolv.

  Ronneby
 • Golvläggning

  Flytspackling av golv,lägga våtrumsmatta på golv och våtrumsmatta på vägg i duschutrymme Storlek ung 12 kvm

  Sölvesborg
 • Golvläggning

  Jag behöver hjälp med underarbetet innan jag själv lägger ett parkettgolv. Underlaget i dag är betongplatta, plast, frigolit och masonit. Det har legat ett 25mm trägolv/parkettgolv som skall ersättas med ett 16mm parkettklickgolv.

  Karlskrona
 • Golvläggning

  Hjälp att lägga matta i badrum o fixa fall, mm

  Ronneby
 • Golvläggning

  Vinylgolv på 55kvm öppen yta med skorsten i mitten Har allt matrial köpt pris på jobbet ???

  Karlshamn
 • Golvläggning

  Flytspacla och lägga klinker. Ytta 12 kvm. Klinkern är 60×60. Förarbetet är gjort pch golvvärmematta lagt. Köket är en perfekt kvadrat.

  Olofström

Så tyckte kunderna

"Nu skulle det bli av! Äntligen skulle vi riva ut det gamla slitna golvet i vardagsrummet och lägga in en lite mörkare variant av ekparkett. Min man är ganska händig men vi tänkte att nu med ROT-avdraget är det ju lika bra att spara den tiden själva och låta proffs göra jobbet istället. Började söka på nätet och hittade snabbt Golvlaggare.com. Tyckte att tjänsten såg jättebra ut så fyllde i formuläret och skickade in min offertförfrågan. Inom 2 dagar hade två olika företag ringt och ytterligare tre golvläggare hade mailat mig. Wow vilket gensvar det var tänkte jag och begärde in offert på jobbet bland de som kontaktat mig. Valde faktiskt inte den som var allra billigast då jag gick mycket på magkänsla. Golvläggningen tog cirka 8 timmar och nu sitter jag i mitt nya fina vardagsrum ock skriver detta. Tack för en fin tjänst, jag är jättenöjd!"

// Sofia, Stockholm

Skapa offertförfrågan