Register

GRATIS TJÄNST

Golvläggare i Olofström

Söker du efter proffessionella golvläggare runtomkring Olofström? Sluta då leta och låt oss göra det istället! Fyll i det enkla och korta formuläret nedan så skickar vi din förfrågan vidare till intressanta företag. Våran tjänst är ett bekvämt sätt att få tag i golvläggare nära dig.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 558 förfrågningar i September 2023

Golvläggning

Karlskrona

Golvläggning

Karlskrona

Badrumsrenovering

Ronneby

Visar alla Golvläggare i Olofström

Holje Golv AB

Östra Storgatan 18 Olofström

0454 - 91070

Medlem av Golvbranschen

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Blekinge Län
 • Olofströms kommun

Kommuninformation

Olofström kommun är belägen i nordvästra Blekinge och har ca 13100 invånare. Det är den enda inlandskommunen i länet och det finns vacker natur och många insjöar. Näringslivet domineras av tillverkningsindustri där Volvo är den största arbetsgivaren.

Senaste förfrågningar

 • Golvläggning

  Inläggning av klinkers golv, i ett kök i lägenhet Vill även att klinkers golvet kommer från er, det är en hyresrätt .

  Karlskrona
 • Golvläggning

  Lägga nytt parkettgolv och matta i olika rum

  Karlskrona
 • Badrumsrenovering

  Måtten på rummet är 1. 58x 3. 38. Takhöjd 2. 37. Vi önskar hjälp med:  - Ta bort den gamla våtrumsmattan på både golv och väggar.   - Lägga det nya våtrumsmattan på golv samt vägg.   - Gamla biden, badkar, handfat, toalett ska tas ut.   - Installation av nya duschen, toalett, handfat, väggskåp och spegel.   - Byte av golvbrunnen.   - Bygga igen ett inbyggd skåp som finns i väggen.

  Ronneby
 • Golvläggning

  Lägga om golv i kök och hall.

  Sölvesborg
 • Golvläggning

  Kök hall veranda som behöver laminat golv.

  Sölvesborg
 • Golvläggning

  Ca 20kvm klicklaminat ska läggas. Det är en gammal plast/-linoleummatta som sitter där nu. Ett par trösklar och kanske lite golvlister måste bytas

  Karlskrona
 • Golvläggning

  Golvläggning i min lägenhet typ 30kvm

  Ronneby

Så tyckte kunderna

"Nu skulle det bli av! Äntligen skulle vi riva ut det gamla slitna golvet i vardagsrummet och lägga in en lite mörkare variant av ekparkett. Min man är ganska händig men vi tänkte att nu med ROT-avdraget är det ju lika bra att spara den tiden själva och låta proffs göra jobbet istället. Började söka på nätet och hittade snabbt Golvlaggare.com. Tyckte att tjänsten såg jättebra ut så fyllde i formuläret och skickade in min offertförfrågan. Inom 2 dagar hade två olika företag ringt och ytterligare tre golvläggare hade mailat mig. Wow vilket gensvar det var tänkte jag och begärde in offert på jobbet bland de som kontaktat mig. Valde faktiskt inte den som var allra billigast då jag gick mycket på magkänsla. Golvläggningen tog cirka 8 timmar och nu sitter jag i mitt nya fina vardagsrum ock skriver detta. Tack för en fin tjänst, jag är jättenöjd!"

// Sofia, Stockholm

Skapa offertförfrågan