Register

GRATIS TJÄNST

Golvläggare i Olofström

Söker du efter proffessionella golvläggare runtomkring Olofström? Sluta då leta och låt oss göra det istället! Fyll i det enkla och korta formuläret nedan så skickar vi din förfrågan vidare till intressanta företag. Våran tjänst är ett bekvämt sätt att få tag i golvläggare nära dig.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 638 förfrågningar i December 2020

Golvläggning

Karlshamn

Golvläggning

Karlskrona

Golvläggning

Karlskrona

Visar alla Golvläggare i Olofström

Holje Golv AB

Östra Storgatan 18, Olofström

0454 - 91070

Medlem av Golvbranschen

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Blekinge Län
 • Olofströms kommun

Kommuninformation

Olofström kommun är belägen i nordvästra Blekinge och har ca 13100 invånare. Det är den enda inlandskommunen i länet och det finns vacker natur och många insjöar. Näringslivet domineras av tillverkningsindustri där Volvo är den största arbetsgivaren.

Senaste förfrågningar

 • Golvläggning

  Kakel och klinker toa 3kvm. Plastmatta i nytt förråd 12kvm.

  Karlshamn
 • Golvläggning

  Vill lägga laminatgolv ovanpå plastmatta i sovrummet som är ca 14 kvm.

  Karlskrona
 • Golvläggning

  Hej Skulle vilja ha hjälp med att lägga ett Ek golv på Ca:70m2 i ett hus.

  Karlskrona
 • Golvläggning

  Lägga klick parketgolv ca 70 kvadrat meter. 3 olika rum, hall och under trappan.

  Karlskrona
 • Golvläggning

  Sätta Tarketts våtrumsbeklädnad i ett utrymme med toalett och dusch. Både golv och vägg. Golvyta 1,5 x 2 m = 3 kvm.

  Karlshamn
 • Golvläggning

  Ber om en offert som gäller lagning och slipning av parkettgolv i en lägenhet i centrala Karlskrona. Det aktuella försäkringsbolaget har besiktigat skadorna och rekommenderar lagning av de skadade ytorna och en slipning av rummets hela golvyta. Den ena skadan är längs diskbänken i köket där parketten har ”svällt”.

  Karlskrona
 • Golvläggning

  Behöver hjälp med 1) konsultation/i nspektion vid husesyn (nästa vecka) alt vid tillträde 26 aug. 2) nytt köksgolv form av klick/rutigt alt plank-golv?), 3) parkett i 2 sovrum (gärna samma som i hall och vardagsrum (holländsk variant typ Tarketts Retro), samt 3) slipa /lacka befintliga golv i hall o vardagsrum (vid behov/om möjligt). Annars lägga nytt.

  Karlskrona

Så tyckte kunderna

"Nu skulle det bli av! Äntligen skulle vi riva ut det gamla slitna golvet i vardagsrummet och lägga in en lite mörkare variant av ekparkett. Min man är ganska händig men vi tänkte att nu med ROT-avdraget är det ju lika bra att spara den tiden själva och låta proffs göra jobbet istället. Började söka på nätet och hittade snabbt Golvlaggare.com. Tyckte att tjänsten såg jättebra ut så fyllde i formuläret och skickade in min offertförfrågan. Inom 2 dagar hade två olika företag ringt och ytterligare tre golvläggare hade mailat mig. Wow vilket gensvar det var tänkte jag och begärde in offert på jobbet bland de som kontaktat mig. Valde faktiskt inte den som var allra billigast då jag gick mycket på magkänsla. Golvläggningen tog cirka 8 timmar och nu sitter jag i mitt nya fina vardagsrum ock skriver detta. Tack för en fin tjänst, jag är jättenöjd!"

// Sofia, Stockholm

Skapa offertförfrågan