Register

GRATIS TJÄNST

Golvläggare i Olofström

Söker du efter proffessionella golvläggare runtomkring Olofström? Sluta då leta och låt oss göra det istället! Fyll i det enkla och korta formuläret nedan så skickar vi din förfrågan vidare till intressanta företag. Våran tjänst är ett bekvämt sätt att få tag i golvläggare nära dig.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 599 förfrågningar i Maj 2022

Golvläggning

Karlskrona

Golvläggning

Ronneby

Golvläggning

Karlshamn

Visar alla Golvläggare i Olofström

Holje Golv AB

Östra Storgatan 18 Olofström

0454 - 91070

Medlem av Golvbranschen

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Blekinge Län
 • Olofströms kommun

Kommuninformation

Olofström kommun är belägen i nordvästra Blekinge och har ca 13100 invånare. Det är den enda inlandskommunen i länet och det finns vacker natur och många insjöar. Näringslivet domineras av tillverkningsindustri där Volvo är den största arbetsgivaren.

Senaste förfrågningar

 • Golvläggning

  Önskar att få köpa plastmatta och läggning och uppkragning av denna i ett pumphus som skall tåla vatten. Mått på golvet 275x110 cm. En golvbrunn och 3 st hål i ena kanten.

  Karlskrona
 • Golvläggning

  Ca 25 kvadrat golvmatta till ett slungrum, lättstädad tålig Ligger redan matta på större delen av golvet, skall ligga kvar

  Ronneby
 • Golvläggning

  Lägga golv i hallen kök och vårdagsrum. Total 54 km

  Karlshamn
 • Golvläggning

  Jag skulle behöva ha hjälp att lägga ett laminat golv som jag har köpt, ytan är 24 kvadrat . Jag har allt hemma för att lägga golvet, jag undrar vad det skulle kosta?

  Karlskrona
 • Golvläggning

  Liten toalett som behöver nytt golv.

  Karlskrona
 • Golvläggning

  Ett fyrkantigt vardagsrum på ca 6mx4m. Ekgolv önskas. Byte av golvlister, infällda kablar om möjligt.

  Karlskrona
 • Golvläggning

  Det är en hall på 2 kvadratmeter. Den har en plats matta som måste rivas bort innan golvet läggs. Jag har plattor och fog själv.

  Karlskrona

Så tyckte kunderna

"Nu skulle det bli av! Äntligen skulle vi riva ut det gamla slitna golvet i vardagsrummet och lägga in en lite mörkare variant av ekparkett. Min man är ganska händig men vi tänkte att nu med ROT-avdraget är det ju lika bra att spara den tiden själva och låta proffs göra jobbet istället. Började söka på nätet och hittade snabbt Golvlaggare.com. Tyckte att tjänsten såg jättebra ut så fyllde i formuläret och skickade in min offertförfrågan. Inom 2 dagar hade två olika företag ringt och ytterligare tre golvläggare hade mailat mig. Wow vilket gensvar det var tänkte jag och begärde in offert på jobbet bland de som kontaktat mig. Valde faktiskt inte den som var allra billigast då jag gick mycket på magkänsla. Golvläggningen tog cirka 8 timmar och nu sitter jag i mitt nya fina vardagsrum ock skriver detta. Tack för en fin tjänst, jag är jättenöjd!"

// Sofia, Stockholm

Skapa offertförfrågan