Register

GRATIS TJÄNST

Golvläggare i Nacka

Söker du efter duktiga golvläggare i Nacka? Då är Golvläggare.se en perfekt tjänst för dig! Beskriv vad du behöver hjälp med så sköter vi kontakten mellan dig och golvläggarna. Du kommer enkelt kunna jämföra de olika golvläggarna för att hitta den som passar bäst.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 210 förfrågningar i December 2021

Golvläggning

Tyresö

Mattläggning

Stockholm

Golvläggning

Stockholm

Visar alla Golvläggare i Nacka

Olofsson Byggtjänst i Nacka AB, J

Snickarvägen 3 Saltsjö-Boo

08 - 6408905

Medlem av Golvbranschen

Ändra uppgifter

Skuru Golvservice AB

Värmdövägen 643 Saltsjö-Boo

08 - 7471830

Medlem av Golvbranschen

Ändra uppgifter

Kommuninformation

Nacka kommun är en av Sveriges mest expansiva kommuner och har ca 85000 invånare. Den största delen av näringslivet består av finansiell verksamhet och tjänster. Den största sjön heter Järlasjön och är en en del av Storstockholm.

Senaste förfrågningar

 • Golvläggning

  Vår tvättstuga (ca 8 kvm) har plastmatta idag. Vi önskar lägga klinkergolv med golvvärme samt koppla bort elementet (vattenburet) som står i tvättstugan idag. Det finns en Nibe frånluftvärmepump i tvättstugan som då antagligen behöver tömmas och flyttas då nytt tätskikt läggs, helst ser vi att en avvikelse kan göras på något vis och lösa det så att pumpen står kvar.

  Tyresö
 • Mattläggning

  Renovering av trappa med nålfiltsmatta. Bred och stor svängd trappa. Önskar en ny ljusare matta.

  Stockholm
 • Golvläggning

  Hej Jag har utbildning som golvläggare och jag söker jobb

  Stockholm
 • Golvläggning

  Lägga in parkett i ett rum m sovalkov ca 25 kvm + hall ca 5 kvm samt sätta dit nya lister. Lght byggd på 60 talet nuvarande golv plastmatta.

  Sundbyberg
 • Golvslipning

  We will move into a new apartment, with 98 sqm total, but appx 85 sqm of wooden flooring. The flooring is scratched and lost its polish in places. So we are looking for a service to sand and polish the floor back to its original look.

  Solna
 • Golvläggning

  Golväggning av parkettgolv i kök 10 kvadratmeter samt sovrum 12 kvadratmeter. Parketten av standardtyp som man finner i byggvaruhus i form av "långa plankor". Golvet läggs ovanpå befintligt linoleumgolv.

  Huddinge
 • Golvläggning

  Inläggning av laminatgolv på befintligt trägolv. Cirka 50-60 kvm.

  Norrtälje

Så tyckte kunderna

"Nu skulle det bli av! Äntligen skulle vi riva ut det gamla slitna golvet i vardagsrummet och lägga in en lite mörkare variant av ekparkett. Min man är ganska händig men vi tänkte att nu med ROT-avdraget är det ju lika bra att spara den tiden själva och låta proffs göra jobbet istället. Började söka på nätet och hittade snabbt Golvlaggare.com. Tyckte att tjänsten såg jättebra ut så fyllde i formuläret och skickade in min offertförfrågan. Inom 2 dagar hade två olika företag ringt och ytterligare tre golvläggare hade mailat mig. Wow vilket gensvar det var tänkte jag och begärde in offert på jobbet bland de som kontaktat mig. Valde faktiskt inte den som var allra billigast då jag gick mycket på magkänsla. Golvläggningen tog cirka 8 timmar och nu sitter jag i mitt nya fina vardagsrum ock skriver detta. Tack för en fin tjänst, jag är jättenöjd!"

// Sofia, Stockholm

Skapa offertförfrågan