Register

GRATIS TJÄNST

Golvläggare i Sundbyberg

Har du tänkt att lägga ett nytt golv? Använda vår tjänst för att snabbt få tag i golvläggare i Sundbyberg. Helt kostnadsfritt matchar vi din förfrågan mot de relevanta företagen. Tjänsten är superenkel att använda samtidigt som man sparar massor av timmar.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 275 förfrågningar i Maj 2024

Golvläggning

Upplands Väsby

Golvläggning

Haninge

Golvläggning

Norrtälje

Hittade 0 företag

Kommuninformation

Sundbybergs kommun är Sveriges minsta kommun sett till ytan och gränsar till Stockholms stad. Det bor ca 36000 invånare i Sundbyberg och terrängen består av både storstadsmiljö och naturområden. Många pendlar ut till Stockholm men det egna näringslivet består mest av service och tjänsteföretag.

Senaste förfrågningar

 • Golvläggning

  Jag har trägolv i hallen som jag vill byta ut eller lägga på?en vinylmatta som jag inhandlat från byggmax. utan ca 20 kvm

  Upplands Väsby
 • Golvläggning

  Laminat i hallen 3×1,6 m 4st trösklar. Plastmatta på golvet, förutom där ett inbyggt garderob har stått. Där behövs Utjämning till samma nivå som resten av golvet.

  Haninge
 • Golvläggning

  Jag har ett trägolv som jag vill få slipat och infärgat i en mörkare nyans. Detta är i ett hus och det rör sig om ca 45 kvm fördelat på kök, vardagsrum samt hall 1 trappa upp. Jag vill dessutom ha någon som kan ta bort trägolvet i hallen på bottenvåningen ca 5 kvm och lägga in ett stengolv.

  Norrtälje
 • Golvläggning

  Hallgolv med klinker som spricker. Underarbete måste alltså göras om, nya klinker finns. Ca 3*4 m.

  Stockholm
 • Golvläggning

  Plocka bort plastmatta och sedan lägga klinkers 30x30 (redan köpt) Detta ska göras i hallen med yta på 5kvm.

  Södertälje
 • Golvläggning

  Behöver ett nytt golv i vardagsrummet Vill ha ett laminatgolv ,rummet är ca 35-40 kvm

  Täby
 • Golvläggning

  Hej, jag vill ha pris på att lägga 60 kvm ekparkett i Gustavsberg?Mvh Ralph Rehn

  Värmdö

Så tyckte kunderna

"Nu skulle det bli av! Äntligen skulle vi riva ut det gamla slitna golvet i vardagsrummet och lägga in en lite mörkare variant av ekparkett. Min man är ganska händig men vi tänkte att nu med ROT-avdraget är det ju lika bra att spara den tiden själva och låta proffs göra jobbet istället. Började söka på nätet och hittade snabbt Golvlaggare.com. Tyckte att tjänsten såg jättebra ut så fyllde i formuläret och skickade in min offertförfrågan. Inom 2 dagar hade två olika företag ringt och ytterligare tre golvläggare hade mailat mig. Wow vilket gensvar det var tänkte jag och begärde in offert på jobbet bland de som kontaktat mig. Valde faktiskt inte den som var allra billigast då jag gick mycket på magkänsla. Golvläggningen tog cirka 8 timmar och nu sitter jag i mitt nya fina vardagsrum ock skriver detta. Tack för en fin tjänst, jag är jättenöjd!"

// Sofia, Stockholm

Skapa offertförfrågan