Register

GRATIS TJÄNST

Golvläggare i Nykvarn

Vill du enkelt och snabbt få kontakt med kompetenta golvläggare i Nykvarn? då bör du använda vår tjänst! Har du fyllt i vårat formulär betyder det att kvalitetssäkrade golvläggare kommer kontakta dig med deras kostnadsförslag. Låter golvläggarna konkurrera om ditt uppdrag sparar du både tid och pengar.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 328 förfrågningar i April 2022

Golvläggning

Österåker

Golvläggning

Sundbyberg

Golvläggning

Vallentuna

Hittade 0 företag

Kommuninformation

Nykvarn kommun i Södermanland är en ganska ny kommun då den bildades så sent som 1991. Det bor ca 9000 invånare där och består av småkuperad terräng. Nykvarn är en gammal bruksbygd men nu är näringslivet differentierat.

Senaste förfrågningar

 • Golvläggning

  Vi har haft en nu reparerad vattenskada under hallgolvet. Vad som finns kvar efter reparationen är ett hål på ungefär 130 x 130 cm. Hålet är fyllt och tätat med en träskiva.

  Österåker
 • Golvläggning

  Hej vill ha ett kök och en hall med nytt golv laminat totalt 10 kvm om det går att rädda golvlisterna vill jag ha kvar dem

  Sundbyberg
 • Golvläggning

  Behöver riva ut parkett och lägg vinylgolv i hall, gärna med fuktspärr under och gärna nya lister. 10 kvm.

  Vallentuna
 • Golvläggning

  Vill lägga på något snyggt på en ful plastmatta i badrummet! Bor i hyresrätt så gärna något som man sedan kan ta bort utan att det skapar problem med befintliga plastmattan

  Solna
 • Golvläggning

  Ett golv i massivt trä ska läggas på ca 25 kvm. Golvet kommer att läggas på en yta som just nu är uppdelat på tre olika sätt men kommer att byggas ihop till ett. 1.

  Stockholm
 • Badrumsrenovering

  önskar klinker Golv badrum 4,6 m2 och Bastu 3m2 = tot 7,6 m2 Men även kakel på väggar i endast badrum. lägga in Elgolvvärme i badrummet Nu är det plastgolv o tapet byggt 1991 ett gammalt elelement som kastas riva gamla dusch sätt upp ny Ev köpa av er eller köper material själv Gärna offert på jobbet med och utan material

  Södertälje
 • Golvläggning

  Hej, behöver hjälp med att förbereda golv i sovrum på ca 8,4 kvadratmeter. Det har legat en vinoluimmatta innan på golvet. Ligger kvar en mjukt underlag men golvet är ej plant.

  Stockholm

Så tyckte kunderna

"Nu skulle det bli av! Äntligen skulle vi riva ut det gamla slitna golvet i vardagsrummet och lägga in en lite mörkare variant av ekparkett. Min man är ganska händig men vi tänkte att nu med ROT-avdraget är det ju lika bra att spara den tiden själva och låta proffs göra jobbet istället. Började söka på nätet och hittade snabbt Golvlaggare.com. Tyckte att tjänsten såg jättebra ut så fyllde i formuläret och skickade in min offertförfrågan. Inom 2 dagar hade två olika företag ringt och ytterligare tre golvläggare hade mailat mig. Wow vilket gensvar det var tänkte jag och begärde in offert på jobbet bland de som kontaktat mig. Valde faktiskt inte den som var allra billigast då jag gick mycket på magkänsla. Golvläggningen tog cirka 8 timmar och nu sitter jag i mitt nya fina vardagsrum ock skriver detta. Tack för en fin tjänst, jag är jättenöjd!"

// Sofia, Stockholm

Skapa offertförfrågan