Register

GRATIS TJÄNST

Golvläggare i Upplands-Bro

Vill du ha hjälp med att hitta en golvläggare i Upplands-Bro? Låt oss kontakta de lokala golvläggarna åt dig! Enkelt och snabbt fyller du i formuläret för att sedan invänta kostnadsförslagen från de intresserade golvläggarna. Spara både tid och pengar genom att använda vår offerttjänst.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 043 förfrågningar i Juni 2024

Golvläggning

Upplands Väsby

Golvläggning

Stockholm

Golvläggning

Stockholm

Hittade 0 företag

Kommuninformation

Upplands-Bro kommun är belägen vid Mälaren i Uppland och har ca 22700 invånare. I kommunen finns många naturreservat i anslutning till Mälaren. Upplands Bro ligger nära Stockholm och det märks på näringslivet då det är mycket tjänste och servicenäringar och många pendlar ut.

Senaste förfrågningar

 • Golvläggning

  Lägga klinkers i kök ca 18 kvm.

  Upplands Väsby
 • Golvläggning

  Jag har 3 rum på 12 kvm styck där der ligger linoleumgolv som är inlagda 2019. Vill ha hjälp med att riva ut det för att sedan lägga dit nytt golv själv. Vad skulle det kosta?

  Stockholm
 • Golvläggning

  Lägga enhetligt golv i enplansvilla ca 115 kvadrat. Linoleum eller vinyl golv. Golvet är inte bytt sedan 70-talet.

  Stockholm
 • Golvläggning

  Byte av köksgolv ca 20-25 kvm Det befintliga är nu någon typ av plastgolv?Det knarrar när man går på det. Vet tyvärr inte vilken typ av golv som är under

  Nynäshamn
 • Golvläggning

  Önskar lägga golv laminat eller parkett i en hall. Hallen är mellan 12-15 kvadratmeter.

  Upplands Väsby
 • Golvläggning

  Hej, Jag önskar offert på golvläggning. Vi har eget parkettgolv trä som behövs läggas in på 20 kvm. Mvh Gabrielle Beije

  Vaxholm
 • Golvläggning

  Vi vill lägga nytt golv i två sovrum, ca 22 kvm totalt (idag ligger någon plastfaner, lätt att riva ur och jämn yta under) samt slipa golvet i vardagsrummet, ca 30-35 kvm (parkett som har ca 4 mm kvar så klarar en slipning till), samt behandling av golven efter läggning (vid behov) och slipning. I sovrummen vill vi lägga furuparkett. Ett relativt enkelt jobb, vi hade gärna fått det gjort så fort som möjligt, det är fullt flexibelt när det utförs då vi inte bor i huset ännu.

  Ekerö

Så tyckte kunderna

"Nu skulle det bli av! Äntligen skulle vi riva ut det gamla slitna golvet i vardagsrummet och lägga in en lite mörkare variant av ekparkett. Min man är ganska händig men vi tänkte att nu med ROT-avdraget är det ju lika bra att spara den tiden själva och låta proffs göra jobbet istället. Började söka på nätet och hittade snabbt Golvlaggare.com. Tyckte att tjänsten såg jättebra ut så fyllde i formuläret och skickade in min offertförfrågan. Inom 2 dagar hade två olika företag ringt och ytterligare tre golvläggare hade mailat mig. Wow vilket gensvar det var tänkte jag och begärde in offert på jobbet bland de som kontaktat mig. Valde faktiskt inte den som var allra billigast då jag gick mycket på magkänsla. Golvläggningen tog cirka 8 timmar och nu sitter jag i mitt nya fina vardagsrum ock skriver detta. Tack för en fin tjänst, jag är jättenöjd!"

// Sofia, Stockholm

Skapa offertförfrågan