Register

GRATIS TJÄNST

Golvläggare i Älvkarleby

Ska du lägga nytt golv och letar efter kompetenta golvläggare i Älvkarleby? Då har du kommit rätt! Använder du dig utav vår tjänst innebär det att vi kommer se till att upp till fem intresserade golvläggare kommer kontakta dig med deras kostnadsförslag. Du kommer enkelt kunna jämföra de olika golvläggarna för att hitta den som passar bäst.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 210 förfrågningar i December 2021

Golvläggning

Uppsala

Golvläggning

Enköping

Golvläggning

Uppsala

Hittade 0 företag

Filtrering

Sökfilter

 • Uppsala län
 • Älvkarleby kommun

Kommuninformation

Älvkarleby är en kustkommun belägen i Uppland med ca 9000 invånare. Terrängen består till stor del av tallskog och korsas även av Dalälven. Den största arbetsgivaren är kommunen själv men förutom det finns både Stora Enso och Vattenfall i kommunen.

Senaste förfrågningar

 • Golvläggning

  Behöver lägga om golv. Nuvarande trägolvet har sjunkit på vissa ställen och även fått utbuktningar på andra ställen. Villan är på 160kvm men vissa rum är eventuellt inte i behov av golvbyte.

  Uppsala
 • Golvläggning

  Vi behöver nytt golv på vårt kontorsrum som även fungerar som sovrum. Önskar gärna att arbetet ska inledas v. 8 eller 9.

  Enköping
 • Golvläggning

  Golvläggning i kök och hall i en 4:a i Årsta, Körvelgatan. Skulle tippa ca25kvm. Några timmars jobb för den händige.

  Uppsala
 • Golvläggning

  Jag har en lägenhet på 78 kvm där jag vill byta golv (alla rum förutom badrummet). Gamla golvet ska bort inklusive trösklar, sen ska nytt golv läggas med nya trösklar. Önskar en offert för detta jobb.

  Uppsala
 • Golvläggning

  Golvläggning i köket, 5 x 1 meter yta som kräver nedmontering av köksö. Saknas golv i området för tillfället. Golvet som är i övriga köket är träplankor (furu) men detta området som ska läggas behöver inte ha samma typ av golv pga det inte syns

  Uppsala
 • Golvläggning

  Byte av plastmatta i tvättstuga. underlag golvspån. ev.

  Uppsala
 • Golvläggning

  Min lgh ska ha stamrenovering den 10/1 -15/2 -22. Efter det skulle jag vilja ha hjälp med mitt golv som idag är ett ekparkett golv obestämd ålder mer än10 år och vattenskadans i kök. Jag vill ha ett utlåtande om det går att slipa och färgas mörkare, golvet är sammanhängande med kök, vardagsrummet och hall.

  Uppsala

Så tyckte kunderna

"Nu skulle det bli av! Äntligen skulle vi riva ut det gamla slitna golvet i vardagsrummet och lägga in en lite mörkare variant av ekparkett. Min man är ganska händig men vi tänkte att nu med ROT-avdraget är det ju lika bra att spara den tiden själva och låta proffs göra jobbet istället. Började söka på nätet och hittade snabbt Golvlaggare.com. Tyckte att tjänsten såg jättebra ut så fyllde i formuläret och skickade in min offertförfrågan. Inom 2 dagar hade två olika företag ringt och ytterligare tre golvläggare hade mailat mig. Wow vilket gensvar det var tänkte jag och begärde in offert på jobbet bland de som kontaktat mig. Valde faktiskt inte den som var allra billigast då jag gick mycket på magkänsla. Golvläggningen tog cirka 8 timmar och nu sitter jag i mitt nya fina vardagsrum ock skriver detta. Tack för en fin tjänst, jag är jättenöjd!"

// Sofia, Stockholm

Skapa offertförfrågan