Register

GRATIS TJÄNST

Golvläggare i Håbo

Behöver du hjälp med att kontakta de lokala golvläggarna i Håbo? Låt oss hjälpa dig! Vi på Golvläggare.se matchar din förfrågan mot företag nära dig och ser till att de kontaktar dig med deras anbud. Vi tycker att golvläggarna ska få jaga dig istället för tvärtom.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 210 förfrågningar i December 2021

Golvläggning

Uppsala

Golvläggning

Enköping

Golvläggning

Uppsala

Visar alla Golvläggare i Håbo

Combimix AB

Verkstadsvägen 6 Bålsta

0171 - 466590

Medlem av Golvbranschen

Ändra uppgifter

ICG Golv AB

Birkavägen 19 Bålsta

08 - 7615305

Medlem av Golvbranschen

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Uppsala län
 • Håbo kommun

Kommuninformation

Håbo kommun bildades 1952 och har idag ca 19200 invånare. Näringslivet domineras av småföretag och ett färre antal medelstora företag, främst inom tjänste- och handelsnäringarna. Det finns mängder av runstenar och fem medeltida kyrkor i kommunen.

Senaste förfrågningar

 • Golvläggning

  Behöver lägga om golv. Nuvarande trägolvet har sjunkit på vissa ställen och även fått utbuktningar på andra ställen. Villan är på 160kvm men vissa rum är eventuellt inte i behov av golvbyte.

  Uppsala
 • Golvläggning

  Vi behöver nytt golv på vårt kontorsrum som även fungerar som sovrum. Önskar gärna att arbetet ska inledas v. 8 eller 9.

  Enköping
 • Golvläggning

  Golvläggning i kök och hall i en 4:a i Årsta, Körvelgatan. Skulle tippa ca25kvm. Några timmars jobb för den händige.

  Uppsala
 • Golvläggning

  Jag har en lägenhet på 78 kvm där jag vill byta golv (alla rum förutom badrummet). Gamla golvet ska bort inklusive trösklar, sen ska nytt golv läggas med nya trösklar. Önskar en offert för detta jobb.

  Uppsala
 • Golvläggning

  Golvläggning i köket, 5 x 1 meter yta som kräver nedmontering av köksö. Saknas golv i området för tillfället. Golvet som är i övriga köket är träplankor (furu) men detta området som ska läggas behöver inte ha samma typ av golv pga det inte syns

  Uppsala
 • Golvläggning

  Byte av plastmatta i tvättstuga. underlag golvspån. ev.

  Uppsala
 • Golvläggning

  Min lgh ska ha stamrenovering den 10/1 -15/2 -22. Efter det skulle jag vilja ha hjälp med mitt golv som idag är ett ekparkett golv obestämd ålder mer än10 år och vattenskadans i kök. Jag vill ha ett utlåtande om det går att slipa och färgas mörkare, golvet är sammanhängande med kök, vardagsrummet och hall.

  Uppsala

Så tyckte kunderna

"Nu skulle det bli av! Äntligen skulle vi riva ut det gamla slitna golvet i vardagsrummet och lägga in en lite mörkare variant av ekparkett. Min man är ganska händig men vi tänkte att nu med ROT-avdraget är det ju lika bra att spara den tiden själva och låta proffs göra jobbet istället. Började söka på nätet och hittade snabbt Golvlaggare.com. Tyckte att tjänsten såg jättebra ut så fyllde i formuläret och skickade in min offertförfrågan. Inom 2 dagar hade två olika företag ringt och ytterligare tre golvläggare hade mailat mig. Wow vilket gensvar det var tänkte jag och begärde in offert på jobbet bland de som kontaktat mig. Valde faktiskt inte den som var allra billigast då jag gick mycket på magkänsla. Golvläggningen tog cirka 8 timmar och nu sitter jag i mitt nya fina vardagsrum ock skriver detta. Tack för en fin tjänst, jag är jättenöjd!"

// Sofia, Stockholm

Skapa offertförfrågan