Register

GRATIS TJÄNST

Golvläggare i Heby

Fyller man i formuläret så kommer vi förmedla vidare din offert till de lokala golvläggarna. Vi anser att golvläggarna bör vara dom som jagar kunder istället för att kunderna ska behöva lägga sin dyrbara tid på att hitta en golvläggare.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 026 förfrågningar i Juli 2021

Golvläggning

Uppsala

Golvläggning

Uppsala

Golvläggning

Östhammar

Hittade 0 företag

Filtrering

Sökfilter

 • Uppsala län
 • Heby kommun

Kommuninformation

Heby kommun i Uppland har ca 13400 invånare och är beläget knappt 5 mil från Uppsala. I näringslivet dominerar service- och tjänstenäringar.

Senaste förfrågningar

 • Golvläggning

  Slipning av befintligt furugolv 37 kvm

  Uppsala
 • Golvläggning

  Vi vill ha hjälp med att ta bort befintlig vinylmatta i köket på vår kolonistuga i Uppsala, snygga till spånplattorna under lite i hörnet och lägga ny vinylmatta. Köket är 2,10x2,85 kvadratmeter, och det står inga skåp på golvet utan det är helt fritt. Vi vill gärna ha hjälp så fort som möjligt :-)

  Uppsala
 • Golvläggning

  Flytspackla golv ca 4 kvm. Tätskikt vägg och våtrumsmatta på golvet. Badrum ca 4 kvm.

  Östhammar
 • Golvläggning

  Vi har en tämligen nylagd plastmatta i köket. Tyvärr gjorde vi en 3 dm lång reva i mattan när vi dig fram kylskåpet och behöver antingen laga revan(vi har kvar matta från originalet) eller lägga om golvet.

  Håbo
 • Golvläggning

  32 m2 källarlokal uppdelad på tre små rum samt en liten WC. Gammal plastmatta som skall tas bort och ersättas med ny plastmatta (el klickparkett eller liknade ett alternativ beroende på kostnad)

  Uppsala
 • Golvläggning

  Hej ! Vi har tagit bort väggen mellan kök och inglasad altan så att köket nu är större Ca 32 kvm. *Önskar nytt laminatgolv av bättrekvalitet samt elgolvvärme ala Alu mat eller liknande.

  Håbo
 • Mattläggning

  Hej vill ha hjälp med mattläggning i badrum på väggar och golv, golv yta ca 1. 6x2meter. Gör rivning av kakel själv och spacklar väggar. Så bara hjälp med mattläggning

  Tierp

Så tyckte kunderna

"Nu skulle det bli av! Äntligen skulle vi riva ut det gamla slitna golvet i vardagsrummet och lägga in en lite mörkare variant av ekparkett. Min man är ganska händig men vi tänkte att nu med ROT-avdraget är det ju lika bra att spara den tiden själva och låta proffs göra jobbet istället. Började söka på nätet och hittade snabbt Golvlaggare.com. Tyckte att tjänsten såg jättebra ut så fyllde i formuläret och skickade in min offertförfrågan. Inom 2 dagar hade två olika företag ringt och ytterligare tre golvläggare hade mailat mig. Wow vilket gensvar det var tänkte jag och begärde in offert på jobbet bland de som kontaktat mig. Valde faktiskt inte den som var allra billigast då jag gick mycket på magkänsla. Golvläggningen tog cirka 8 timmar och nu sitter jag i mitt nya fina vardagsrum ock skriver detta. Tack för en fin tjänst, jag är jättenöjd!"

// Sofia, Stockholm

Skapa offertförfrågan