Register

GRATIS TJÄNST

Golvläggare i Tierp

Söker du efter kompetenta golvläggare i Tierp som kan hjälpa dig med dina behov? Låt Golvläggare.se förmedla vidare din offert till massor av anslutna företag som vill och kan hjälpa dig. Vi tycker att golvläggarna ska få jaga dig istället för tvärtom.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 328 förfrågningar i April 2022

Golvläggning

Enköping

Golvläggning

Tierp

Golvläggning

Tierp

Hittade 0 företag

Filtrering

Sökfilter

 • Uppsala län
 • Tierps kommun

Kommuninformation

Tierp är en liten kustkommun belägen i Uppland som har ca 5300 invånare. I anslutning till kommunen rinner Dalälven och man har även skärgård med berg och vikar. Inom näringslivet dominerar stål och metallindustrin men även jord och skogsbruk är viktigt.

Senaste förfrågningar

 • Golvläggning

  Uppdrag:golvläggning av hall (7m2) och kök (14m2) inklusive läggning av underlag (grunden är betong) och tröskel mellan rummen. Golvet som ska läggas är ett klickgolv 5Gc parkettgolv 1-stav.

  Enköping
 • Golvläggning

  Golvläggning av klinkers.

  Tierp
 • Golvläggning

  Jag behöver hjälp med golvläggning (klinkers) på ca 18/20 kvm. Jag har köpt klinkers redan och golvet i grund är betong. Jag vill lägga klinkers i källarplan för att sedan blir walk-in closet.

  Tierp
 • Golvläggning

  Hej, Jag tänker byta golvet i mitt vardagsrum. Det är på ca. 18 kvm.

  Uppsala
 • Golvläggning

  Lägga plastmatta i hall,kök,rum. ca 20kvm.

  Uppsala
 • Golvläggning

  Hej, vi har fått sprickor i vårt hallgolv och vill se vad det skulle kosta att lägga nytt golv. Det är stengolv med golvvärme och ytan är på ca 15 kvadratmeter.

  Knivsta
 • Golvläggning

  Golv i två rum i en villa i Dalbyområdet behöver bytas ut, aternativt repareras.

  Uppsala

Så tyckte kunderna

"Nu skulle det bli av! Äntligen skulle vi riva ut det gamla slitna golvet i vardagsrummet och lägga in en lite mörkare variant av ekparkett. Min man är ganska händig men vi tänkte att nu med ROT-avdraget är det ju lika bra att spara den tiden själva och låta proffs göra jobbet istället. Började söka på nätet och hittade snabbt Golvlaggare.com. Tyckte att tjänsten såg jättebra ut så fyllde i formuläret och skickade in min offertförfrågan. Inom 2 dagar hade två olika företag ringt och ytterligare tre golvläggare hade mailat mig. Wow vilket gensvar det var tänkte jag och begärde in offert på jobbet bland de som kontaktat mig. Valde faktiskt inte den som var allra billigast då jag gick mycket på magkänsla. Golvläggningen tog cirka 8 timmar och nu sitter jag i mitt nya fina vardagsrum ock skriver detta. Tack för en fin tjänst, jag är jättenöjd!"

// Sofia, Stockholm

Skapa offertförfrågan