Register

GRATIS TJÄNST

Golvläggare i Enköping

Vill du ha hjälp med att hitta en golvläggare i Enköping? Låt oss kontakta de lokala golvläggarna åt dig! Specifiera vad du behöver hjälp med så sköter vi sen kontakten mellan dig och de lokala golvläggarna. Tjänsten är superenkel att använda samtidigt som man sparar massor av timmar.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 328 förfrågningar i April 2022

Golvläggning

Enköping

Golvläggning

Tierp

Golvläggning

Tierp

Visar alla Golvläggare i Enköping

Tobias & Kents Golv AB

Kaptensgatan 8 Enköping

0171 - 27525

Medlem av Golvbranschen

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Uppsala län
 • Enköpings kommun

Kommuninformation

Enköpings kommun har ca 39000 invånare. Enköping ligger mitt i Mälardalen med korta avstånd till flera storstäder - exempelvis Stockholm, Uppsala och Västerås. Kommunen har en gammal industritradition, bl.a. verktygs- och fläkttillverkning

Senaste förfrågningar

 • Golvläggning

  Uppdrag:golvläggning av hall (7m2) och kök (14m2) inklusive läggning av underlag (grunden är betong) och tröskel mellan rummen. Golvet som ska läggas är ett klickgolv 5Gc parkettgolv 1-stav.

  Enköping
 • Golvläggning

  Golvläggning av klinkers.

  Tierp
 • Golvläggning

  Jag behöver hjälp med golvläggning (klinkers) på ca 18/20 kvm. Jag har köpt klinkers redan och golvet i grund är betong. Jag vill lägga klinkers i källarplan för att sedan blir walk-in closet.

  Tierp
 • Golvläggning

  Hej, Jag tänker byta golvet i mitt vardagsrum. Det är på ca. 18 kvm.

  Uppsala
 • Golvläggning

  Lägga plastmatta i hall,kök,rum. ca 20kvm.

  Uppsala
 • Golvläggning

  Hej, vi har fått sprickor i vårt hallgolv och vill se vad det skulle kosta att lägga nytt golv. Det är stengolv med golvvärme och ytan är på ca 15 kvadratmeter.

  Knivsta
 • Golvläggning

  Golv i två rum i en villa i Dalbyområdet behöver bytas ut, aternativt repareras.

  Uppsala

Så tyckte kunderna

"Nu skulle det bli av! Äntligen skulle vi riva ut det gamla slitna golvet i vardagsrummet och lägga in en lite mörkare variant av ekparkett. Min man är ganska händig men vi tänkte att nu med ROT-avdraget är det ju lika bra att spara den tiden själva och låta proffs göra jobbet istället. Började söka på nätet och hittade snabbt Golvlaggare.com. Tyckte att tjänsten såg jättebra ut så fyllde i formuläret och skickade in min offertförfrågan. Inom 2 dagar hade två olika företag ringt och ytterligare tre golvläggare hade mailat mig. Wow vilket gensvar det var tänkte jag och begärde in offert på jobbet bland de som kontaktat mig. Valde faktiskt inte den som var allra billigast då jag gick mycket på magkänsla. Golvläggningen tog cirka 8 timmar och nu sitter jag i mitt nya fina vardagsrum ock skriver detta. Tack för en fin tjänst, jag är jättenöjd!"

// Sofia, Stockholm

Skapa offertförfrågan