Register

GRATIS TJÄNST

Golvläggare i Essunga

Letar du efter en golvläggare i Essunga? Att hitta kompetenta golvläggare har aldrig var enklare! Helt gratis matchar vi ditt uppdrag till mängder med anslutna golvläggare. Eftersom vi har massor med anslutna företag hittar vi säkerligen en golvläggare snabbt åt dig.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 026 förfrågningar i Juni 2021

Golvslipning

Göteborg

Golvläggning

Kungälv

Golvläggning

Göteborg

Hittade 0 företag

Kommuninformation

Essunga kommun har ca 5 600 invånare och ligger i hjärtat av Västra Götalands län. Jordbruk och tillverkningsindustri, ofta i form av mindre eller medelstora företag, är kommunens basnäringar.

Senaste förfrågningar

 • Golvslipning

  Slipning och lackning av ekparkett i vardagsrum och hall. (Golvet går i ett mellan hall och vardagsrum, utan tröskel emellan. ) Omkring 30 kvm golvyta. Lägenhet i fastighet byggd 1974.

  Göteborg
 • Golvläggning

  Omläggning av golv i köket.

  Kungälv
 • Golvläggning

  Vill ha laggt färdig köpt klickgolv ca 35 m², önskar fast pris per kvadrat.

  Göteborg
 • Golvläggning

  Lägga klickgolv ovanpå plastmatta i ett sovrum på ca 12 m2. Eventuellt även lägga klickgolv ovanpå trall på Balkong om ca 4 m2.

  Göteborg
 • Golvläggning

  Byta några golv pannel till nya

  Bollebygd
 • Mattläggning

  Reparation av liten spricka I våtrumsmatta i duschrum.

  Öckerö
 • Golvläggning

  Har ett gammalt buckligt plastgolv i köket som jag vill byta till ett nytt snyggt trägolv eller liknande.

  Göteborg

Så tyckte kunderna

"Nu skulle det bli av! Äntligen skulle vi riva ut det gamla slitna golvet i vardagsrummet och lägga in en lite mörkare variant av ekparkett. Min man är ganska händig men vi tänkte att nu med ROT-avdraget är det ju lika bra att spara den tiden själva och låta proffs göra jobbet istället. Började söka på nätet och hittade snabbt Golvlaggare.com. Tyckte att tjänsten såg jättebra ut så fyllde i formuläret och skickade in min offertförfrågan. Inom 2 dagar hade två olika företag ringt och ytterligare tre golvläggare hade mailat mig. Wow vilket gensvar det var tänkte jag och begärde in offert på jobbet bland de som kontaktat mig. Valde faktiskt inte den som var allra billigast då jag gick mycket på magkänsla. Golvläggningen tog cirka 8 timmar och nu sitter jag i mitt nya fina vardagsrum ock skriver detta. Tack för en fin tjänst, jag är jättenöjd!"

// Sofia, Stockholm

Skapa offertförfrågan