Register

GRATIS TJÄNST

Golvläggare i Orust

Försöker du få tag i en duktig golvläggare i Orust? Golvläggare.se gör det enklare för dig. Genom att fylla i det korta formuläret så kommer vi förmedla vidare din offert till massor av anslutna golvläggare. Se till att spara både tid och pengar genom att låta oss sköta den jobbiga biten.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 228 förfrågningar i September 2021

Golvläggning

Göteborg

Golvläggning

Partille

Golvläggning

Göteborg

Visar alla Golvläggare i Orust

Orust Golv AB

Strandvägen 1 Henån

0304 - 30896

Medlem av Golvbranschen

Ändra uppgifter

Kommuninformation

Orust kommun är Sveriges tredje största kommun och den största ön på västkusten. Till kommunen hör många små öar belägna mitt i skärgården. Det bor totalt ca 15300 invånare på Orust och näringslivet består till stor del av båtbyggande företag. Orust står för en stor del av Sveriges nya fritidsbåtar.

Senaste förfrågningar

 • Golvläggning

  Ca 35kvm Ligger laminatgolv idag som behöver tas bort, det nya laminatgolvet är redan inköpt

  Göteborg
 • Golvläggning

  Borttagning av gamla linoleumgolv, ett-två skikt. Läggning av nya laminatgolv 30-40kvm

  Partille
 • Golvläggning

  Behöver hjälp med att lägga nytt golv och kvartsstavar/lister i hall och sovrum. Behöver även hjälp med att slipa och lacka parkettgolv och lägga nya lister i vardagsrum. Mått i kvadratmeter cirka:

  Göteborg
 • Golvläggning

  Lägga parkettgolv i hall. 5,8 m2

  Göteborg
 • Golvläggning

  Jag har en 3:a på andra våning i Bohus, jag vill ha offer på kostnad för läggning av 65 kvm laminatgolv, golvet är 8mm och är redan inköpt. Arbetet kan utföras under november månad

  Ale
 • Golvläggning

  Jag vill lägga ett laminatgolv över en plastmatta i mitt kök på hyresrätt. Har pratat med hyresvärd som tillåter laminatgolv. Köket är ca 8kvm och avlångt.

  Mölndal
 • Golvläggning

  Ny våtrumsmatta i ett hörn

  Göteborg

Så tyckte kunderna

"Nu skulle det bli av! Äntligen skulle vi riva ut det gamla slitna golvet i vardagsrummet och lägga in en lite mörkare variant av ekparkett. Min man är ganska händig men vi tänkte att nu med ROT-avdraget är det ju lika bra att spara den tiden själva och låta proffs göra jobbet istället. Började söka på nätet och hittade snabbt Golvlaggare.com. Tyckte att tjänsten såg jättebra ut så fyllde i formuläret och skickade in min offertförfrågan. Inom 2 dagar hade två olika företag ringt och ytterligare tre golvläggare hade mailat mig. Wow vilket gensvar det var tänkte jag och begärde in offert på jobbet bland de som kontaktat mig. Valde faktiskt inte den som var allra billigast då jag gick mycket på magkänsla. Golvläggningen tog cirka 8 timmar och nu sitter jag i mitt nya fina vardagsrum ock skriver detta. Tack för en fin tjänst, jag är jättenöjd!"

// Sofia, Stockholm

Skapa offertförfrågan