Register

GRATIS TJÄNST

Golvläggare i Vara

Vill du få kontakt med de lokala golvläggarna i Vara? Använd vår offerttjänst så gör vi det lättare för dig. Använder du dig utav vår tjänst innebär det att vi kommer se till att upp till fem intresserade golvläggare kommer kontakta dig med deras kostnadsförslag. Våran tjänst är ett bekvämt sätt att få tag i golvläggare nära dig.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 043 förfrågningar i Juni 2024

Golvläggning

Göteborg

Golvslipning

Uddevalla

Golvslipning

Göteborg

Hittade 0 företag

Kommuninformation

Vara kommun ligger mitt i Västergötland i ett riktigt slättlandskap. Det bor ca 15800 invånare i kommunen och ungefär hälften bor i tätort och resten på landet. Vara är en riktig jordbrukskommun som är den viktigaste näringen inom näringslivet. Det finns även viss tillverkningsindustri.

Senaste förfrågningar

 • Golvläggning

  Behöver hjälp med att lägga golv i sovrummet på 13 kvm.

  Göteborg
 • Golvslipning

  Parkettgolvet som ska slipas och jag vill även få det ljusare, så om ni kan rekommendera någon form av behandling. Ytan som ska slipas och målas är 63,49kvm Golvet är i gott skick men solblekt på några ställen. Planritning finns att tillgå .

  Uddevalla
 • Golvslipning

  Fräscha upp vardagsrummet

  Göteborg
 • Golvläggning

  Har fått en oljefläck på parkettgolvet (lampolja)

  Partille
 • Golvläggning

  Vi skulle vilja byta ut vårt vardagsrumsgolv (24m2) och lägga nytt brädgolv. Idag ligger en äldre mörk parkett som har slipskador som vi vill riva ut. Vi vill också passa på att byta ut golvet i köket (ca 15 m2).

  Göteborg
 • Golvläggning

  Hej. Det gäller ca 9kvm ytan inför ytterdörren skulle fixas. Arbetet som ingår i den här Tjänsten är grävning, golvavjämning och golvbeläggning.

  Borås
 • Golvläggning

  Lägga golv i ett uterum ca 2x4

  Mölndal

Så tyckte kunderna

"Nu skulle det bli av! Äntligen skulle vi riva ut det gamla slitna golvet i vardagsrummet och lägga in en lite mörkare variant av ekparkett. Min man är ganska händig men vi tänkte att nu med ROT-avdraget är det ju lika bra att spara den tiden själva och låta proffs göra jobbet istället. Började söka på nätet och hittade snabbt Golvlaggare.com. Tyckte att tjänsten såg jättebra ut så fyllde i formuläret och skickade in min offertförfrågan. Inom 2 dagar hade två olika företag ringt och ytterligare tre golvläggare hade mailat mig. Wow vilket gensvar det var tänkte jag och begärde in offert på jobbet bland de som kontaktat mig. Valde faktiskt inte den som var allra billigast då jag gick mycket på magkänsla. Golvläggningen tog cirka 8 timmar och nu sitter jag i mitt nya fina vardagsrum ock skriver detta. Tack för en fin tjänst, jag är jättenöjd!"

// Sofia, Stockholm

Skapa offertförfrågan