Register

GRATIS TJÄNST

Golvläggare i Falköping

Söker du efter duktiga golvläggare i Falköping? Då är Golvläggare.se en perfekt tjänst för dig! Vi på Golvläggare.se matchar din förfrågan mot företag nära dig och ser till att de kontaktar dig med deras anbud. Låter golvläggarna konkurrera om ditt uppdrag sparar du både tid och pengar.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 093 förfrågningar i Januari 2021

Golvläggning

Göteborg

Golvläggning

Kungälv

Golvläggning

Göteborg

Hittade 0 företag

Kommuninformation

Falköpings kommun har ca 31000 invånare. Med sin lokala matkultur, det historiska kulturarvet och läget i platålandskapet har Falköping en tydlig identitet. Jordbruket och relaterade näringar har under lång tid varit centrala för näringslivet.

Senaste förfrågningar

 • Golvläggning

  Hej! Jag vill få en offert på att lägga ett vinylgolv i ett kök, cirka 15 kvadrat. Läggning av en undermatta och läggning av golvet.

  Göteborg
 • Golvläggning

  Vatten läckt på golv. Behöver riva ut gammalt/skadat golv och lägga nytt laminatgolv. Ca 43m2.

  Kungälv
 • Golvläggning

  Lägga parkett i vardagsrum ca 25 kvm. Riva ut den gamla. Värmeslingor under

  Göteborg
 • Golvläggning

  Ska lägga fiskbenskparkett i mitt kök på 7 m2. Har köpt ett stav-parkettgolv av märket BEJLIN. Kan även bli aktuellt att lägga samma typ av golv i resten av lägenheten (54m2) om resultatet blir bra.

  Göteborg
 • Golvläggning

  1. Område av plastmatta kring duschbrunn på 3-4cm som börjat missfärga och släppa. 2.

  Göteborg
 • Golvläggning

  Läggning av nytt parkettgolv i vardagsrummet och hall! 24-kvm + ca 7 kvm ?

  Alingsås
 • Renovera hus

  Markplan på en villa (ca 80kvm) luktar dåligt då impregnerade träreglar är ingjutna i betongplattan. Dessa ska rivas ut och bygga nytt golv

  Borås

Så tyckte kunderna

"Nu skulle det bli av! Äntligen skulle vi riva ut det gamla slitna golvet i vardagsrummet och lägga in en lite mörkare variant av ekparkett. Min man är ganska händig men vi tänkte att nu med ROT-avdraget är det ju lika bra att spara den tiden själva och låta proffs göra jobbet istället. Började söka på nätet och hittade snabbt Golvlaggare.com. Tyckte att tjänsten såg jättebra ut så fyllde i formuläret och skickade in min offertförfrågan. Inom 2 dagar hade två olika företag ringt och ytterligare tre golvläggare hade mailat mig. Wow vilket gensvar det var tänkte jag och begärde in offert på jobbet bland de som kontaktat mig. Valde faktiskt inte den som var allra billigast då jag gick mycket på magkänsla. Golvläggningen tog cirka 8 timmar och nu sitter jag i mitt nya fina vardagsrum ock skriver detta. Tack för en fin tjänst, jag är jättenöjd!"

// Sofia, Stockholm

Skapa offertförfrågan