Register

GRATIS TJÄNST

Golvläggare i Falköping

Söker du efter duktiga golvläggare i Falköping? Då är Golvläggare.se en perfekt tjänst för dig! Vi på Golvläggare.se matchar din förfrågan mot företag nära dig och ser till att de kontaktar dig med deras anbud. Låter golvläggarna konkurrera om ditt uppdrag sparar du både tid och pengar.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 316 förfrågningar i April 2021

Golvläggning

Göteborg

Golvläggning

Stenungsund

Golvläggning

Härryda

Hittade 0 företag

Kommuninformation

Falköpings kommun har ca 31000 invånare. Med sin lokala matkultur, det historiska kulturarvet och läget i platålandskapet har Falköping en tydlig identitet. Jordbruket och relaterade näringar har under lång tid varit centrala för näringslivet.

Senaste förfrågningar

 • Golvläggning

  Omläggning av köksgolv ca 20 m2. Vinyl eller laminatgolv. Befintligt golv är plastmatta.

  Göteborg
 • Golvläggning

  Vi vill riva ut vinylgolv och lägga nytt trägolv på en yta om cirka 70 kvm. Tre rum samt en bit av hallen. Underliggande golvvärme på hela ytan.

  Stenungsund
 • Golvläggning

  Läggning av badrumsgolv vinyl/plast samt väggar i badrum Vinyl.

  Härryda
 • Golvläggning

  Vi behöver hjälp med att anlägga golv inne i garaget ca 6x3 och att vi har brunn i garaget som inte används, kan man lägga golv på ?

  Lerum
 • Golvläggning

  Lägga parket i ett rum på 17m2 Rektangulärt m nisch för garderob.

  Lerum
 • Golvläggning

  Golvläggning laminatgolv 30 kvadrat

  Göteborg
 • Golvläggning

  Ta bort gammal tarkett och lägga nytt vinylklickgolv. Öppen planlösning kök och vardagsrum + hall och ett extra rum. Sammanlagd yta 100 kvm.

  Göteborg

Så tyckte kunderna

"Nu skulle det bli av! Äntligen skulle vi riva ut det gamla slitna golvet i vardagsrummet och lägga in en lite mörkare variant av ekparkett. Min man är ganska händig men vi tänkte att nu med ROT-avdraget är det ju lika bra att spara den tiden själva och låta proffs göra jobbet istället. Började söka på nätet och hittade snabbt Golvlaggare.com. Tyckte att tjänsten såg jättebra ut så fyllde i formuläret och skickade in min offertförfrågan. Inom 2 dagar hade två olika företag ringt och ytterligare tre golvläggare hade mailat mig. Wow vilket gensvar det var tänkte jag och begärde in offert på jobbet bland de som kontaktat mig. Valde faktiskt inte den som var allra billigast då jag gick mycket på magkänsla. Golvläggningen tog cirka 8 timmar och nu sitter jag i mitt nya fina vardagsrum ock skriver detta. Tack för en fin tjänst, jag är jättenöjd!"

// Sofia, Stockholm

Skapa offertförfrågan