Register

GRATIS TJÄNST

Golvläggare i Tjörn

Behöver du hjälp med att få tag i en golvläggare i Tjörn? Använder du vår tjänst är det enkelt och går dessutom snabbt. Golvläggare.se funktion är enkelt att förstå. Vi ser till att kontakten mellan dig och intresserade företag går smidigt till. Låt oss sköta den jobbiga biten så kan du använda tiden till något annat.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 026 förfrågningar i Juli 2021

Golvslipning

Göteborg

Golvläggning

Kungälv

Golvläggning

Göteborg

Hittade 0 företag

Kommuninformation

Tjörn är en ö-kommun på västkusten i Bohuslän och har knappt 15000 invånare. Tjörn är den största ön men det finns även en del mindre öar i kommunen. Terrängen består alltså av skärgårdsmiljö och inom näringslivet dominerar tursimen.

Senaste förfrågningar

  • Golvslipning

    Slipning och lackning av ekparkett i vardagsrum och hall. (Golvet går i ett mellan hall och vardagsrum, utan tröskel emellan. ) Omkring 30 kvm golvyta. Lägenhet i fastighet byggd 1974.

    Göteborg
  • Golvläggning

    Omläggning av golv i köket.

    Kungälv
  • Golvläggning

    Vill ha laggt färdig köpt klickgolv ca 35 m², önskar fast pris per kvadrat.

    Göteborg
  • Golvläggning

    Lägga klickgolv ovanpå plastmatta i ett sovrum på ca 12 m2. Eventuellt även lägga klickgolv ovanpå trall på Balkong om ca 4 m2.

    Göteborg
  • Golvläggning

    Byta några golv pannel till nya

    Bollebygd
  • Mattläggning

    Reparation av liten spricka I våtrumsmatta i duschrum.

    Öckerö
  • Golvläggning

    Har ett gammalt buckligt plastgolv i köket som jag vill byta till ett nytt snyggt trägolv eller liknande.

    Göteborg

Så tyckte kunderna

"Nu skulle det bli av! Äntligen skulle vi riva ut det gamla slitna golvet i vardagsrummet och lägga in en lite mörkare variant av ekparkett. Min man är ganska händig men vi tänkte att nu med ROT-avdraget är det ju lika bra att spara den tiden själva och låta proffs göra jobbet istället. Började söka på nätet och hittade snabbt Golvlaggare.com. Tyckte att tjänsten såg jättebra ut så fyllde i formuläret och skickade in min offertförfrågan. Inom 2 dagar hade två olika företag ringt och ytterligare tre golvläggare hade mailat mig. Wow vilket gensvar det var tänkte jag och begärde in offert på jobbet bland de som kontaktat mig. Valde faktiskt inte den som var allra billigast då jag gick mycket på magkänsla. Golvläggningen tog cirka 8 timmar och nu sitter jag i mitt nya fina vardagsrum ock skriver detta. Tack för en fin tjänst, jag är jättenöjd!"

// Sofia, Stockholm

Skapa offertförfrågan