Register

GRATIS TJÄNST

Golvläggare i Vänersborg

Söker du efter duktiga golvläggare i Vänersborg? Då är Golvläggare.se en perfekt tjänst för dig! Fyller man i formuläret så kommer vi förmedla vidare din offert till de lokala golvläggarna. Vi tycker att golvläggarna ska få jaga dig istället för tvärtom.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 599 förfrågningar i Maj 2022

Golvläggning

Vara

Golvläggning

Göteborg

Glasmästare

Partille

Hittade 0 företag

Kommuninformation

Vänersborg är en kommun som ligger i Västra Götaland vid den södra delen av Vänern. Vänersborg har totalt ca 36900 invånare och i landskapet finns bland annat två platåberg som heter Halleberg och Hunneberg. Ino0m näringslivet dominerar verkstadsindustri och tjänstesektorn.

Senaste förfrågningar

 • Golvläggning

  Vårtumsmatta cirka 10 m2 .

  Vara
 • Golvläggning

  Jag har fått en vattenskada på ett parkettgolv som är cirka 20-30kvm, skulle vilja få hjälp att utföra hela bytet.

  Göteborg
 • Glasmästare

  Vi skulle vilja sätta in fönster i våran terass så att man kan se området under som är ett berg. Tacksam om arbetet kan ske i slutet augusti

  Partille
 • Fönster / Fönsterrenovering

  Vi har ett souterränghus där man har grävt ut baksidan så att betongen inte längre lutar mot ett berg. Således vill vi i betongen på nedervåningen skära ut ett hål i betongen för att sätta in ett 3-glasfönster på 1,5x1,5m (som inte ska kunna öppnas och är ett stort fönster) så att man kan se berget. Fönstret ska alltså vara i en yttervägg som vi misstänker är bärande.

  Partille
 • Golvläggning

  Vi önskar offert på att lägga ek fiskbensparkett dels vad det skulle kosta att göra det i ett rum på ca 6-10kvm och om man skulle göra det i flera rum på en totalyta på ca 50kvm Klickgolv skulle funka. Golvet ska matcha det redan existerande fiskbensparkett i vissa andra rum

  Partille
 • Golvläggning

  Vi ska byta värmepump i grovköket och behöver byta golvmattan under samt golvbrunnen under. Ytan ör 60x60 - kan skicka bilder på ytan. Jag har matta.

  Göteborg
 • Golvläggning

  Vi är en bostadsrättsförening som även har kvar hyresrätter i föreningen. Vi behöver att lägga nytt golv i en utav våra hyresrätter, yta ca 9,5m2 i kök. Just nu ligger det ett linoleumgolv som har några små skador i sig så eventuellt behöver vi även hjälp med utjämning/spackling i ett område på ca 1m2.

  Göteborg

Så tyckte kunderna

"Nu skulle det bli av! Äntligen skulle vi riva ut det gamla slitna golvet i vardagsrummet och lägga in en lite mörkare variant av ekparkett. Min man är ganska händig men vi tänkte att nu med ROT-avdraget är det ju lika bra att spara den tiden själva och låta proffs göra jobbet istället. Började söka på nätet och hittade snabbt Golvlaggare.com. Tyckte att tjänsten såg jättebra ut så fyllde i formuläret och skickade in min offertförfrågan. Inom 2 dagar hade två olika företag ringt och ytterligare tre golvläggare hade mailat mig. Wow vilket gensvar det var tänkte jag och begärde in offert på jobbet bland de som kontaktat mig. Valde faktiskt inte den som var allra billigast då jag gick mycket på magkänsla. Golvläggningen tog cirka 8 timmar och nu sitter jag i mitt nya fina vardagsrum ock skriver detta. Tack för en fin tjänst, jag är jättenöjd!"

// Sofia, Stockholm

Skapa offertförfrågan