Register

GRATIS TJÄNST

Golvläggare i Svenljunga

Behöver du hjälp av en erfaren golvläggare i Svenljunga? Sluta leta och använd vår tjänst för att snabbt få tag i en duktig golvläggare. Genom att fylla i det korta formuläret så kommer vi förmedla vidare din offert till massor av anslutna golvläggare. En sak alla ville ha mer av är tid. Se till att du sparar lite när du söker golvläggare.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 352 förfrågningar i Oktober 2020

Golvläggning

Göteborg

Golvläggning

Göteborg

Golvläggning

Göteborg

Hittade 0 företag

Kommuninformation

Svenljunga kommun ligger i den södra delen av Västra Götaland och har ca 10300 invånare. Det är den sydligaste kommunen i länet och det finns ca 300 sjöar i kommunen och mycket fin natur. Textilindustrin är utbredd i näringslivet och det många små eller medelstora företag i kommunen.

Senaste förfrågningar

 • Golvläggning

  Golvläggning, klickgolv i trä. Samt nya lister. Rumnet är ca 10 m2, rektangulärt och har en dörrpost.

  Göteborg
 • Golvläggning

  Byte från lönnparkett till ekparkett. Ca 100kvm.

  Göteborg
 • Golvläggning

  Dra upp befintligt golv och lägga nytt 45 kvm

  Göteborg
 • Golvläggning

  Har en toalett på ungefär 150cm*145cm utan golvbrunn, där det just nu bara ligger en plastmatta som inte går upp på vägg något alls. Sen i hallen utanför med måtten 4*2m behöver jag golv med, troligen plastmatta.

  Herrljunga
 • Golvläggning

  Ca 80 m2 klick-trägolv (byte).

  Göteborg
 • Golvläggning

  Jag söker hjälp med att jämna ut betonggolv i min källare. Storlek på rummet är kanske 15 kvadratmeter.

  Lerum
 • Golvläggning

  Omläggning av golv i sovrum 10kvm.

  Härryda

Så tyckte kunderna

"Nu skulle det bli av! Äntligen skulle vi riva ut det gamla slitna golvet i vardagsrummet och lägga in en lite mörkare variant av ekparkett. Min man är ganska händig men vi tänkte att nu med ROT-avdraget är det ju lika bra att spara den tiden själva och låta proffs göra jobbet istället. Började söka på nätet och hittade snabbt Golvlaggare.com. Tyckte att tjänsten såg jättebra ut så fyllde i formuläret och skickade in min offertförfrågan. Inom 2 dagar hade två olika företag ringt och ytterligare tre golvläggare hade mailat mig. Wow vilket gensvar det var tänkte jag och begärde in offert på jobbet bland de som kontaktat mig. Valde faktiskt inte den som var allra billigast då jag gick mycket på magkänsla. Golvläggningen tog cirka 8 timmar och nu sitter jag i mitt nya fina vardagsrum ock skriver detta. Tack för en fin tjänst, jag är jättenöjd!"

// Sofia, Stockholm

Skapa offertförfrågan